Szerintetek az nagy függőségre utal, ha 3 év alatt hatszor néztem meg ugyanazt a sorozatot?
3 évvel ezelőtt láttam 2 részt az Így jártam anyátokkal című sorozatból a Comedyn, tetszettek nagyon, és gondoltam nézek még részeket, de mivel TV-ben kb. hetente kétszer adtak 2 részt, ezért interneten kezdtem el nézni a legelejétől, és annyira megtetszett, hogy 2 év alatt megnéztem az addig elkészült 6 évadot, és azóta minden fél évben megnézem egyszer a teljes sorozatot, ami azóta már nem is 6, hanem már 9 évad.
Már hatszor láttam, és még mindig nem untam meg, várom már, hogy az elejétől nézhessem újra. Más sorozatokat is próbáltam, némelyik nagyon is tetszett, de azokat csak úgy nézem, hogy a HIMYM mellett, nem helyette, annyira még egy sem tetszett, hogy emiatt ezt kihagyjam.
17/L
Én kb 1 év alatt néztem meg 5x nemtom hogy 1 év volt e pontosan :D Nagyon megértelek mert ez a világon a legjobb sorozat :) <3 Írj privit ha még akarsz dumálni
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!