Milyen sorozatot/sorozatokat kedvelitek nagyon? Tudnátok egy ajánlást, személyes vélemény hozzá adni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 11:38
1/2 Cs.Norbi válasza:
Ha nem szappanoperára gondolsz, akkor ajánlom figyelmedbe a The Walking Dead-et. Van benne minden:izgalom,vér,sex,zombik dögivel. Az egyik legjobb sorozat a Trónok harca után. IMDB-n 8.7-et kapott. Most jön majd októberben a 5.évad. Arról szól, hogy akárhogy halnak meg az emberek mindig zombik lesznek. Nem muszáj harapás. De a Született feleségek és a Kardashian-ék is jók.:)
2/2 anonim válasza:
Teen Wolf.
Borzasztóan jó sorozat, engem nagyon megfogott. A szereplők nagyon szerethetőek, és mindegy, hogy hány éves vagy, legalább az egyik szereplőért biztos, hogy rajongani fogsz. A történet is nagyon jó, én beleszerettem ebbe a sorozatba. :D Misztikus, harcolós, szerelmes sorozat, és ami pluszpont neki, hogy nem a szerelem a fő téma, és egyáltalán nem nyálas, de ennek ellenére van benne szerelem bőven. Mindenképpen ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!