Szerintetek az nagy függőségre utal, ha 3 év alatt
hatszor néztem meg ugyanazt a sorozatot?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt láttam 2 részt az Így jártam anyátokkal című sorozatból a Comedyn, tetszettek nagyon, és gondoltam nézek még részeket, de mivel TV-ben kb. hetente kétszer adtak 2 részt, ezért interneten kezdtem el nézni a legelejétől, és annyira megtetszett, hogy 2 év alatt megnéztem az addig elkészült 6 évadot, és azóta minden fél évben megnézem egyszer a teljes sorozatot, ami azóta már nem is 6, hanem már 9 évad.
Már hatszor láttam, és még mindig nem untam meg, várom már, hogy az elejétől nézhessem újra. Más sorozatokat is próbáltam, némelyik nagyon is tetszett, de azokat csak úgy nézem, hogy a HIMYM mellett, nem helyette, annyira még egy sem tetszett, hogy emiatt ezt kihagyjam.
*annyira megtetszett, hogy 2 hét alatt megnéztem az addig elkészült 6 évadot
Bocsánat!
2014. aug. 3. 18:18
2/11 anonim válasza:
Ezzel én s így vagyok :))) Egyszerűen nem lehet megunni. Ha nem csak ezzel telnek a napjaid, akkor nem gáz.
2014. aug. 3. 19:17
3/11 anonim válasza:
Akkor te is sorozatfüggő vagy , üdv a klubban! Én a Walking Dead-del, illetve a Trónok harcával vagyok így, plusz ezen kívül még rengeteg sorozatot nézek úgyhogy megértelek. Amíg nem megy a szociális életed rovására, addig tényleg nem gáz. Azt javaslom, keress más sorozatokat is,ne ragadj le egynél! :)
2014. aug. 3. 22:00
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Ha csak sorozatfüggő lennék...:)))
Breaking Bad, Trónok harca, Odaát, Szökés, House, Twin Peaks sorozatokat kedvelem még, de nem mindet láttam még végig, meg talán Agymenők sem rossz még.
2014. aug. 3. 22:27
5/11 anonim válasza:
Én a jóbarátokkal vagyok így, 2008 óta nézem, már biztos 10 fölött járok. Himymből is megvan szerintem az 5-6 két év alatt, két pasi meg egy kicsi három év alatt 5 körül.
2014. aug. 4. 09:53
6/11 Tantor válasza:
Szerintem nem igazán függőség, mivel az egy sorozat, az időben ha minden részt összeadunk legalább 30-40 óra, és ha az elejéről is kezded azonnal, akkor is "sok" idő telik el az első és utolsó perc között. Én filmfüggő vagyok, és az eddigi legdurvább az volt, amikor a Csontdarálót megnéztem egymás után 6-szor, igen hatszor. Méghozzá úgy hogy stáblista, és kezdtem előröl, szóval egy napig néztem mindig az elejéről, és az a vicces, hogy mondjuk 90 perc telt el ugyan az a poén között, és nekem tetszett és nevettem, és nem tudtam megunni. De hasonlóan vagyok szinte bármilyen filmmel :)
2014. aug. 4. 16:25
7/11 A kérdező kommentje:
Jóbarátok nem rossz, de engem annyira nem kötött le, a Két pasi meg egy kicsi pedig egyáltalán nem jött be.
Én a Gyűrűk Ura bővített trilógiát néztem meg egy napon belül, igaz az nem egy film, de azért így is laza 10-10,5 óra volt csak az. :)))
2014. aug. 4. 18:17
8/11 anonim válasza:
én 2 hét alatt megnéztem mind a 9 évadot!! És még nézek. Nézd ha egy sorozat tetszik akkor nyugodtan nézd meg akárhányszor és nekem is nagyon tetszik mert ez a világ legjobb sorozata.
2014. aug. 4. 22:16
9/11 anonim válasza:
nincs ezzel semmi gond, én idén nyáron kezdtem elejétől lepörgetni az Így jártam anyátokkalt és énis zseniálisnak találom. nálam az agymenők ért el hasonló hatást, mint nálad a himym, az összes részt többször láttam már, illetve korábbi téma, pl az egy rém rendes család, amit már sckb 10 éve folyamatosan nézek, kisebb nagyobb kihagyásokkal, és szinte fejből tudom az összes poént, pedig több mint 200 rész. szóval szerintem ez tök normális
2014. aug. 11. 01:59
10/11 anonim válasza:
Én is imádom a sorozatot. Én csak másodjára nézem végig. Nagyon sajnálom hogy nincsenek új részek :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!