Anime fanok! Veletek is így van?
Figyelt kérdés
Én csak akkor sírok egy animén, ha olyan valaki hal meg akit szerettem(vagy olyan valaki sír akit szeretek), mert az animéknél olyanok lesznek a szereplők mint a családtagok. Olyan mint pl.... Ichiru a Vampire Knight-ból. Alapból Zero a kedvencem. De ő annyira szomorú volt. Akárhányszor, akármikor megnézem azt a észt, mindíg sírook T_T Ez normális???2014. júl. 10. 20:23
1/6 anonim válasza:
"Ez normális???"
Tök mind 1 csak ne reklámozd mer hülyének néznek.
2/6 anonim válasza:
Sztem normális. 1.válaszoló, ha nem tetszik ne olvasd el:D
3/6 anonim válasza:
Igen ne olvasd el, de teljesen igazad van!:D (1.nek ment!:D)
4/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Én is szoktam, néhány barátom is szokott
5/6 xMazsolax válasza:
én általában sikongatni szoktam, és ordibálni a monitoromnak ilyeneket h "NEEEE!" és közben az egész utca hülyének néz, de a legkevésbé sem érdekel:D ja meg persze a sírás is szokott jönni, általában ha egy szereplő nagyon hozzám nőtt:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.... Megnyugodtam ^.^ Az a hülye, aki normális xD
2014. júl. 20. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!