Anime fanok! Lehet, hogy én vagyok a hülye, de azt a részt nem értem a Clannad-ben. Most akkor mi ez az egész? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Fuko nővére most akkor miért nem látja Fuko-t,és a többiek meg miért igen? És akkor most mi ez az egész? A kórházban van,és ami történik azt csak álmodja? De akkor Nagisa meg a többiék miért látják? Hülye vagyok ehhez,segítsetek xD2014. márc. 22. 21:54
1/3 anonim válasza:
Fuko-t mindenki el fogja felejteni. Ha jól emlékszem volt egy olyan jelenet ahol látták őt újra, és miután eltűnt elfelejtik azonnal. Nem minden szál lesz ám logikus a két évad során.
2/3 A kérdező kommentje:
De miért felejtik el? És hogy van ez,hogy igazából a kórházban van,de közben látják a többiek?
2014. márc. 23. 09:27
3/3 anonim válasza:
Most logikus magyarázatot vársz? :D
Első drámai szál így alakult, szerintem se lett az igazi, sőt az első évad közelsem volt olyan jó mint aminek mondják. A Második évad is csak a 8.rész után lesz jó, de még ott is lesznek logikai bakik. Ennek ellenére 14 után az AS nagyon jó. (A lezárásán kívül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!