Otakuk/anime fanok! Kiselőadást fogok csinálni az animékről, ti miket tennétek bele? (PowerPoint)
Gondolom nem olyanoknak tartod, akik vágják a témát, szóval:
- a legfőbb anime típusok egy rövid kis ismertetővel
- a Mo.-n legnépszerűbb animék felsorolása
- szebb grafikájú animékből pár kép megmutatása
- végezhetnél a neten mondjuk egy felmérést, hogy az emberek miért szeretik az animéket
- esetleg még a személyes kedvencedről pár dolog
Biztos hogy magáról az anime fogalmáról,történetéről ejtenék pár mondatot a lényeget összegyűjtve és emészthető formában. Semmiképp ne legyen tömény.
Azt is beletenném, bár pontosan nem tudom a sztorit, hogy hogyan vegyítették az akkori amerikai képregényekből ezt a nagy szem, vékony karcsú lány ideált. Tőlem sokan kérdezték már, hogy miért rajzolják nagy kerek szeműre a női szereplőket mikor pont az ellenkezője van náluk. A Dragon Ballt se hagynám ki, ugye az nálunk is korszakos anime volt, és én pl sokáig nem is tudtam h anime:) A Conokról is írnék, hogy hány 1000 anime rajongó fordul meg ott 2 nap alatt és a számuk egyre csak nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!