Anime! Már egy hete keresek egy animét, amiről csak pár képet láttam de már az alapján megtetszett. Mellékeltem linket a képről, valaki megtudná mondani a címét?
2014. márc. 5. 15:37
1/9 anonim válasza:
Ezek csak fanartok, csak képek, nem animéből valók.
2/9 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne hogy nem valami hasonló választ kapok:/ azért köszönöm szépen, esetleg nem tudnál ajánlani valami hasonló animét?!
2014. márc. 5. 15:45
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem, nem vagyok otthon a romantika témában.
4/9 anonim válasza:
A Vadmacska-kommandóban van néhány szereplőnek ilyen füle:) Mintha olvastam volna valami ilyet, hogy későbbi részekben megjelenik egy fehérhajú "cicalány" is:) Itt még amúgy vannak ilyesmi dolgok, alul tudsz szempontok szerint karaktert keresni:) animecharactersdatabase com
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2014. márc. 5. 15:56
6/9 anonim válasza:
Az hogy Nekomimi fülük van egy dolog, kapásból vagy 40 olyan animét tudnák amibe van nekomimi. Amúgy ezek szerintem inkább vannak novelből mint, de az se lehetetlen hogy fanart, de ez a grafikán nagyon látható hogy nem tvbe készült cuccos.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából az "ilyesmi anime" alatt nem azt értettem hogy feltétlen kell, hogy ilyen fülük legyen :D hanem hogy nem ilyen hétköznapi középiskolás romantikus anime hanem inkább az az izgalmasabb harcolos mégis romantikus mint pl a Vampire Knight, az Inuyasha stb. Jó párat láttam már de mostmár csak inkább ilyen hétköznapi életről szólokat találok azok meg annyira nem kötnek le :/
2014. márc. 5. 19:54
8/9 anonim válasza:
Próbáld meg a Kamikaze Kaitou Jeanne-t (magyar felirattal megtalálod az animeweb.hu-n)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. márc. 10. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!