Nektek tetszett a Harcosok klubja c. film?
Mielőtt egymás torkának esnétek: a filmet nem fogadta anno egyértelmű pozitív fogadtatás kritikai oldalról, a bevételek alapján a nézők sem tartották must see-nek.
Az évek múltán azonban egyre inkább letisztult, miről és hogyan is szól maga a film, továbbá a legtöbben nem első megnézés után szeretnek bele (minden bizonnyal ezért volt anno megosztó).
Én pl. talán túl fiatalon, 13 évesen láttam először, pár Durden idézeten és stílusos rendezésen kívül nem sok minden maradt meg. Azóta 2-3 évente újra megnézem, és egyre több részlet kap értelmet, egyre jobban megszerettem.
Szóval majd kis idő múlva ess neki újra, nézd végig, biztos vagyok, hogy jobb véleménnyel leszel a filmről.
Nem azzal van a gond, ha valakinek nem tetszik egy adott film, hanem azzal ha nem tudja megindokolni, hogy miért.
Sok mindent lehet mondani erre a filmre, de azt nem, hogy unalmas, vagy nézhetetlen. Nem véletlenül lett mára a popkultúra része, és ha valakinek annyi igénye nincs, hogy a legalapabb filmeket végig nézze, az rászolgál az ostoba jelzőre.
Ki mondta, hogy nem néztem végig? Én vagyok az ostoba, amikor te nem tudsz szöveget értelmezni. És hadd döntsem már el én, hogy nekem mi az unalmas és mi nem. Valakinek a Gyűrűk
Ura, valakinek a Forrest Gump, nekem ez. Indokot is írtam: nem köt le a cselekmény. Ezen nincs mit ragozni. Attól, hogy valamit alapfilmnek neveznek, még nem biztos, hogy
élvezhető is. Nálam az az alapfilm, amit vagy bármikor megtudok nézni vagy pedig érzéseket vált ki belőlem és napokig azon jár az eszem. Ez egyiknek sem felel meg. Ostoba pedig nem vagyok, ha pl. a 6 szálon futó Felhőatlaszt is értettem. Hogy mondjak egy viszonylag friss filmet. Egyik barátnőm is summa cum laude diplomát szerzett a legjobb orvosi egyetemen. Szerintem nem nevezhető az ilyen butának. Neki sem tetszett.
Én nem tudok szöveget értelmezni? Lehet, hogy neked kellene olvasnod, ha már idejössz okoskodni. Nyilván nem neked szólt, hanem a kérdezőnek az a rész, hogy nem nézte végig.
Értetted a Felhőatlaszt? Te valami zseni lehetsz. Gratulálok.
Tegnap megnéztem és én is azt mondtam köszönöm szépen egyszer elég volt.
A cselekmény alapján azt gondoltam jobb film lesz, de sajnos tévedtem.
Számomra vontatott, megmagyarázhatatlan töltelék részekkel volt tele...lehet sokkal jobban élveztem volna, ha 130perc helyett csak 90-100perces a film.
Nem kicsit túlagyalt és bár Brad Pitt karakterével kapcsolatban a csavar adta magát, más pozitívumot nem tudnék felhozni. A vége is hirtelen hopp megoldva minden oké...:)
Elég jól kifejtettem, hogy nekem mi nem oké benne? ;-) Persze lehet szeretni. Nekem ajánlották és aki ajánlotta szerette. Ízlések és pofonok. Viszont azzal egyetértek, ha valamit írunk legyen véleményünk. Persze ezzel senkit nem megsérteni akarok, de valaki azt írja tetszett, vagy nem tetszett elkezd érdekelni,hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!