Mondanátok megmosolyogtató filmeket? Holdfény királysághoz lehet hasonló, az tetszett nagyon.
Figyelt kérdés
A nyár királyai
Az első igazi nyár
Flipped
Híd Therabithia földjére
Szóval ezek nagyon tetszenek, és olyan érzésem támad, hogy minden ökörséget meg akarok én is csinálni, és soha fel nem nőni. Tudtok még ilyeneket? Belőletek melyik váltott ki hasonló érzést? Köszi
2014. jún. 20. 12:08
1/6 A kérdező kommentje:
Tegnap néztem a Halálos temetést (britet) ...mennyire beteg, azt is imádtam :D
2014. jún. 20. 12:16
2/6 anonim válasza:
Ha tetszett a Holdfény királyság, akkor Wes Anderson mindenképpen nézd meg: A fantasztikus róka úr, Grand Budapest Hotel
Továbbá: Ádám almái, Brian élete, Életrevalók, A bakancslista
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez már eszembe jutott. És meg is néztem őket. A grand bp már kicsit lassú nekem. :) Valaki még?
2014. jún. 21. 13:26
5/6 anonim válasza:
Améli csodálatos élete,Forest Gump,Család kicsi kincse, a nagy hal
6/6 A kérdező kommentje:
Láttam ezeket. Köszi :) az utóbbi kettő tetszett jobban
2015. szept. 1. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!