Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek tetszett a Harcosok...

Nektek tetszett a Harcosok klubja c. film?

Figyelt kérdés
Ma néztem meg de szerintem elég nagy hülyeség volt :|
2014. júl. 9. 19:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Megszegtétek az első szabályt..:)
2014. júl. 9. 20:56
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de én nem vagyok tag: :)
2014. júl. 9. 21:12
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem kb 18-20 évesen, őszintén szólva nem tetszett. Aztán kb 30 évesen, akkor már nagyon tetszett, jobban értettem :)
2014. júl. 9. 21:37
 14/34 anonim ***** válasza:
Egyik kedvenc filmem. Pár éve amikor először láttam, akkor is tetszett, de ahogy idősödöm mindig csak egyre jobban tetszik, egyre több mindent értek meg belőle.
2014. júl. 9. 21:43
 15/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem tetszett. És nem azért, mert hülye vagyok és nem értem. Néztem már nehezebb filmeket is. Egyszerűen nem tudott lekötni, nem érdekelt. Egyszer elment, de többször nem pazarlom az időmet rá. Amúgy Fincher egyik filmjétől sem vagyok elájulva.
2014. júl. 10. 06:43
 16/34 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is hülyeség volt. Szappanoztak és a srác saját magát ütötte. Belemagyarázhatnak akármilyen jelentést, ez akkor sem valami izgalmas több, mint 1 órán keresztül. Alig bírtam végignézni, pedig még az Elefántot is sikerült. Pedig az sem piskóta.
2014. júl. 10. 13:06
 17/34 A kérdező kommentje:
Jó, hogy más is van úgy, mint én :D Mondjuk én se néztem végig teljesen, ott hagytam abba, amikor felhívták a pasit, hogy valaki belülről robbantotta fel a házát :|| De elég unalmas volt :c
2014. júl. 10. 14:11
 18/34 anonim ***** válasza:
69%

Kemény, hogy úgy szidjátok a filmet, hogy végig se néztétek.

Eddig kevés negatív kritikát hallottam a filmről, de amit talán leggyakrabban, és még valamennyire egyet is értek vele az az, hogy túl didaktikus. Ehhez képest te belemagyarázásról beszélsz. Gondolom nagy Transformers fanok vagytok.

Én se azt állítom, hogy feltétlenül a Harcosok klubja filmművészet csúcsa, de azért egy minimum 80-as átlag IQ-val rendelkező társaságban ezt ne adjátok elő.

2014. júl. 10. 19:03
 19/34 A kérdező kommentje:
Milyen belemagyarázás? :D Amúgy nem vagyok transformers fan, de okés xd Az meg a másik, hogy jó, hogy te azalapján hülyézel le valakit, hogy tetszett-e neki az a film, mint neked :DDDD
2014. júl. 10. 19:36
 20/34 anonim ***** válasza:
42%

Min csodálkozol? Előttem írta valaki.

Nem hülyéztelek le, pedig könnyedén megtehettem volna, mind a stílusod, az ízlésed és az írásképed alapján is.

2014. júl. 10. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!