Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hannibal sorozat vélemények?

Hannibal sorozat vélemények?

Figyelt kérdés
A második évadra lennék kíváncsi, de az elsőre is jöhetnek.

2014. júl. 6. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Vontatott... :/

Nem szejetem

2014. júl. 6. 01:17
 2/5 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszik, jó, néhol kicsit lassú talán, de mindent összevetve érdekes és izgalmas. Szeretem, hogy vannak benne morbid dolgok, de nem túlságosan megbotránkoztatóak és végképp nem olyan sokkolóak, hogy ne lehessen tőlük aludni.

A színészek nagyon jól játszanak :)

Tetszett eddig mind2 évad, jó volt a zárás, várom a folytatást :)

2014. júl. 6. 01:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb sorozat, amit ismerek.
2014. júl. 6. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyik kedvenc sorozatom. Szerintem zseniális a képi világa, a színészek játéka, főleg Dancy és Mikkelsen, amit művelnek. Eszméletlen. Nagyon egyedi sorozat. Imádom, ahogy megvalósítják a gyilkosságokat.

A 2. évad szerintem még sokkal jobb lett, mint az első, az utolsó rész valami fenomenális volt, 10/10, alig várom a 3. évadot.

Az első évad is nagyon tetszett, engem már az első percekkel megvett a sorozat. :)

2014. júl. 7. 09:27
 5/5 Lestat_626 ***** válasza:
A sorozat magával ragadó és érdekes. A filmhez viszonyítva itt kidolgozottabbak a karakterek. A dialógusok ütősek, a képi világ gyönyörű, a szimbólumok érdekesek és a színészi játék fantasztikus. Mads és Hugh egyaránt. :) Az egész egyszerűen csak szép és művészi. Egy stílust teremtett Bryan. :)
2014. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!