Mi volt a véleményetek az így neveld a sárkányodat című filmről?
Ha tetszett az első rész nagyon ajánlom, hogy nézd meg. Most nem írnám le még egyszer amit egy másik hasonló kérdéshez írtam, így csak kicsit átírva másolom be, ha nem gond.
Szerintem az elmúlt idők egyik legjobb animációs filmje, legalábbis 2013-ra és 14 eddigi részére kivetítve. Személy szerint nálam bőven beelőzte a Jégvarázst is, csak hát ugye ez nem Disney és nem volt akkora hype-ja, mint az utóbbinak és ezért valószínűleg a kasszáknál a Jégvarázsnak közelébe se érhet.
Jó történet, jó fordulatok, nagyon szép és jó animáció, szép, letisztult látványvilág és még a magyar szinkron is egész jó.
Az első rész nekem mindig is nagy kedvencem volt és féltem is, hogy a második részt elbaltázzák, de nagyon kellemesen csalódtam. Már több, mint egy hete láttam, de még mindig gondolkodom, hogy jobb volt-e, mint az első, de az biztos, hogy elérte ugyanazt a szintet. Ennek a filmnek valamivel komolyabb egy kicsit a története és átlagban a hangulata is, de ez nagyon jól áll neki.
Szóval igen... Elég pozitív véleményem van róla, mint kb bárkinek aki látta vagy bármilyen filmértékelő oldalaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!