Nekem a kedvencem Naruto apja Minato.
Igaz sokat nem volt jelen,de olyan karakter aki nem képzel sokat magáról,önmagát nem tekinti nagyobbnak 1 munkásnál sem,az erejét nem arra használja,hogy megmutassa "én vagyok a 4. Hokage" stb...,hanem a szeretteiért küzd,ez látható volt,úgy viselkedett a shippuuden-ben mint 1 átlagos ember,bár amikor a gyereke és a felesége veszéjbe került magát nem kímélve védte őket és akkor sem volt semmi nagyképűség.
Pedig Madara ellen is simán lenne esélye,amilyen sebessége van,látható volt hogy a villám elemű Kage a második leggyorsabb ninja a földön és teljes erővel (sebességgel ) se tudta megérinteni Minatot,aki 1 mozdulattal végzett volna vele,sőt a villám elemű Kage szerint nem létezett és nem is fog nála gyorsabb ninja létezni.
Ergo Madara 1 közelharcban simán kifeküdne,és még sem száll el magától.
Nekem nem jön be, Naruto sokkal jobban nézki, tök cuki.
Sasuke nak szerintem nincs különleges ismertetője vagy ami jobban meg lenne rajzolva mint a többi karakternél, szerintem tök átlagos kinézete van.
Nem úgy mint Narutonak, például a szeme.
Igen mangában elképesztő (mostani részben),hogy mit csinál.
Nem értem hogy képzelheti azt,hogy egyedül lazán leveri Narutot és a többit.
Naruto könnyedén elveri majd,hiszen (SPOILER) a Rikodou féle senjutsu végtelen,ergo sosem fogy ki az erőből.
Na meg azt hiszi,hogy egy sima sharingan genjutsuval eltudja lopni a bijuu-kat,mikor Naruto kapcsolatban van az összes Bijuu-val,1mp alatt feloldja .
Tol egy Jubi Odama Rasenshuriken jutsut és cső (Jubi Odama Rashenshuriken = 9db Rashen Shuriken 9 féle Bijuu erejével ,óriás kivitelben,senjustuval vegyítve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!