Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal, aki pont olyan, mint Sasuke a Narutóból. Aggódom, mert ő kedvesnek tűnik, de hát aki látta a Narutót az tudja milyen lett. Tartok egy kicsit attól, hogy ő is ilyen lesz. Szerintetek?

2014. jún. 14. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Anyám hasonlít az egyik zöld emberevő szörnyre egy sorozatból. Minden reggel attól félek, hogy meg fog enni :S

Szerintem ha hasonlít rá akkor abszolút olyan lesz... Talán a 2. neve Sasuke... Kérdezz rá szerintem!!!

2014. jún. 14. 18:00
 2/7 k.mefisto1 ***** válasza:
Őszintén: szánalmas! Hogy lehetsz ekkora naruto kocka?! Én is szeretem a narutot de nem vok ennyire függő
2014. jún. 15. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? Mert nem értem mit szeretnél.
2014. jún. 15. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jogos az aggodalom. Az átokbillogot láttad már rajta ? Ha igen akkor már menthetetlen. Teljesen olyanná fog vállni mint Sasuke. XD Am ezt a kérdést viccnek szántad ? Mert ha nem akk jó nagy barom vagy ...XDDDDDDDDDDDDD
2014. jún. 15. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ez vicc volt, csiszolnod kéne a humorod...

Amúgy meg, ez az egész kérdés egy nagy baromság. Találkozol egy Sasuke cp-s emberrel mondjuk MondoCON-on, és már rögtön olyan lesz, mint Sasuke, csak azért, mert szereti a karaktert?..

Szerintem most ülj le, olvasd át a kérdésedet, és legyél büszke magadra.

2014. jún. 22. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ez beteg xd

Viszont volt egy fekete spánielem (kölyök) akit Sasuke Uchiha néven regisztráltam, és ő tényleg egy idő után megszökött. (biztosan Orcsimarcsihoz ment:"D)

2014. jún. 23. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést....

amúgy hogy hasonlíthat valaki sasukéra aki kedves? két külön fogalom

utolsó: :D :D

2014. szept. 16. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!