Sára Rózsa Viktória kérdése:
Valaki segítsen! A bátyám tavaly év végén szerepelt egy forgatáson a "családi Titkokban". Aztán idén tavasszal életét vesztette. Nagyon szeretnénk Édesanyámmal látni azt a részt, de sehol nem találom! Tud bárki segíteni?
Figyelt kérdés
Annyit tudunk csak,hogy egy fogorvost alakított,aki a fiára akarja hagyni a rendelőlét és,hogy a fia az asszisztensnőjébe szerelmes.#Családi titkok #családi titkok szereplői
2014. jún. 25. 20:17
1/3 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne a kéréssel a tv2-höz fordulni.
2/3 anonim válasza:
Ha bemész a TV2 stúdiójába, esetleg egy előzetes telefonos egyeztetés után, akkor szerintem tudnak segíteni.
Részvétem.
3/3 anonim válasza:
Itt, a sorozat honlapján a 40. oldal környékén vannak a december vége felé leadott részek, mindegyiknél ott a rövid tartalom. Ha rákattintasz, a részletesebb tartalomból még biztosabban be tudod azonosítani és meg is tudod nézni. Kell hozzá egy kis türelem, de nem lehetetlen megtalálni. Ha nem csak megnézni akarod, hanem eltenni emlékbe (innen nem lehet letölteni), akkor nézd meg lent a vetítés napját, és írd meg nekem privátban, tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!