Robert Pattinson tényleg kavar Kristen-nel és Nikki-vel is? Ha igen, akkor meddig tarthat? Ugye nem a forgatáson fognak összezörrennek össze?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 14:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg magától Robert Pattinsontól...
Viszont szerintem nem igaz, pont úgy mint ahogy a többi bar...mság sem amit a bugyuta tinimagazinok terjesztenek róluk.
2/11 anonim válasza:
Am nem a tinimagazinba volt hanem egy normális ujdágban de mind1..
3/11 anonim válasza:
Mindegy milyen újságban írják,mindenhol hazudnak,azt írnak amit akarnak,de nem látunk a kulisszák mögé bármi megeshet!Én azt olvastam Kristen Stewartnak van barátja!
4/11 anonim válasza:
Hát igen sajnos..,am én is tegnap néztem egy oldalt és látttam hogy van neki..hála az égnek xD:)
5/11 anonim válasza:
Hát igen sajnos..,am én is tegnap néztem egy oldalt és láttam hogy van neki..hála az égnek xD:)
6/11 anonim válasza:
Ennyire bejön Robert Pattinson?:) Mondjuk a film erejéig én is "beleestem"!Nagyon jó színész!Nézd majd meg az új filmjét is,amiben Salvador Dalit alakítja!:D
7/11 anonim válasza:
Kristennek tényleg van paija, de sztem Rob és Nikki összeillenek.
9/11 anonim válasza:
5.nek.Elmondod mi annak a filmnek a címe,ahol azt a Salvador Dalit alakítja?
10/11 A kérdező kommentje:
Little Ashes a címe,ahol Robert Pattinson Salvador Dalít alakítja.
2009. máj. 27. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!