Showder Klub. Ki nézi ki nem? Vélemények? Ha nézed ki a kedvenced? Mindig nézed? Voltál már forgatáson? .
én mindig nézem amikor tudoom.vannak benne oltári fazonok. xDD
kedvenceim:Kiss Ádám,KAP,Hadházi,Aranyosi,Dombi,Benk,Szupkay,Beliczai,Bödőcs... ♥♥
méég nem jutottam el egy forgatásra se:S
Azt hiszem a második évadtól kezdtem nézni, de azóta bepótoltam az elsőt is.Én nagyon szeretem, de mintha a tv-ben egyre rövidebb lenne, a poénok felét kivágják meg ilyenek.A "régi bandából" szinte mindenkit szeretek(Kiss, KAP, Benk, Hadházi, Kőhalmi, Beliczai, Bödőcs, Dombi, Csenki, Szupkay, Somogyi, Felméri), az újakból Rekop és Hajdú.
Felvételen még nem voltam, viszont élőben láttam már párat (Kiss, Kőhalmi, Hadházi, KAP, Dombi, Hajdú) hát élőben valami haláli jó, konkrétan levegőt nem kaptam egy-kettőn úgy röhögtem, meg fájt a hasam a röhögéstől, iszonyat más, mint a tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!