Édesanyámmal ketten néznénk valami vicceset, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem ezer éves vígjátékra gondolok, inkább valami frissebbre, ami az idősebb korosztálynak is vicces azért. (Ergo nyilván nem Amerikai pite-stílus:)) Mondjuk egy csajosabb film jó lenne, esetleg ilyen Elvált nők klubja-szerű..2013. júl. 12. 22:16
2/7 A kérdező kommentje:
Nos, én már-, ő meg még nem pisil ágyba, úgyhogy ez talán nem az a kategória, amit keresek, köszi.:P
2013. júl. 12. 23:01
3/7 anonim válasza:
Innen látszik hogy azt sem tudod mi, csak a google képkeresőjébe írod be és egyből leszólod. 24évesen mondom hogy sokkal jobb mint az amcsi vígjátékok.
4/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudom, de nem is érdekel az ilyesmi. Szerintem ezt el kell tudnod fogadni. Vagy...akarsz beszélni róla..?:D;) Áh, mindegy, nem véletlen csak tanultam a pszichológiát...mert én nem. End of story, next please!:) Ja és nem csak amcsi vígjátékok vannak, sőőőt..
2013. júl. 12. 23:47
5/7 anonim válasza:
Minden végzet nehéz? Nem nagyon szeretem a vígjátékokat, de ez az egész családnak tetszett:D
6/7 A kérdező kommentje:
Jó tipp, csak már láttuk, többször is.:)
2013. júl. 13. 16:39
7/7 anonim válasza:
Anyával mi 100x megnéztük a Fogtündér-t dwayne johnson játszik benne. Nagyon jó, mi besírtunk rajta! Ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!