Ajánlotok egy jó animét? (Többi lent)
Angel Beats! , a bemutatás módja miatt egy elég kemény dráma , a túlvilágon játszódik, akció-dráma combó.
Ano Hana , ebben sok szerelem nincs , de nagyon szépen lefesti a szereplők problémáját és kapcsolatát Menmával.
Kaiji , szintén nincs szerelem , oridzsinál hárdkór anime az alvilágról , egy olyan emberről szól aki adósságba keverte magát és olyan szerencse játékkal juthat csak ki az egészből amibe bele halhat.
Clannad , nem vagyok oda érte , AB és Ano nekem sokkal jobban tetzsett. Clannad első évadát nyugodtan kihagyhatod , bűn rossz . A második évadát is a 8.résztől érdemes nézni , ott van a főszál ott van az egészben az egyetlen normális (bár pöppet logikátlan) story rész .
Mujin Wakusei Survive , kétszáz év múlva játszódik , ahol az emberiség már nem a földön él , egy csapat tizenéves mentőkabinja az űrből egy fekete lyukba esik és egy lakatlan bolgyón érnek földet . Kicsit gagyin hangzik de hidd el első 4 rész után fantasztikusan leköt .
Great Teacher Onizuka , ezt inkább a poénért éri meg megnézni , Onizuka egy hatalmas troll figura , egy volt motoros banda vezér , először azért áll tanárnak hogy tinilányokat cserkészhessen be , de idővel változik a szitu de a böszmeség megmarad.
Usagi Drop , egy gyereknevelős story , egy baja van rövid , de nagyon szerethető .
Hanasaku Iroha , egy lánynak elkell költöznie a nagymamájához , akinek fogadója van és a lányak is dolgoznia kell .
Értem , nekem nem igazán , tragikomédia valahogy üti egymást , pont ezért szerettem az AB!-t , teljesen máshogy mutatja be az egészet .
ÉS ezért tartom utolsó clannad arcot a clannad arcok közül a legjobbnak .. bár így is sajnos iszonyat gagyi lezárást kapott .. és volt benne 2 logikai baki.
Ano Hana, Calannad ès Angel Beatset már láttam ezeket és nagyon tetszettek
Azt a jövőben játszódót majs tuti megnézem :) érdekesnek hangzik
Köszi a válaszod
Utolsóval nem értek egyet, mert nem tudom, hogy a Katekyo Hitman Reborn! mióta tragédia, vagy romantika, mert a romantikával még so-so azt mondanám, hogy OK, van benne egy kicsi, de a tragédia annyira távol áll ettől az animétől mint égtől a föld.
Igazság szerint írnék még én is animéket, ha tudnék, de a legtöbbet, ami tényleg jó és megfelel a kérdező elvárásainak az már le van ide írva kommentekbe, szóval én is csak azokat tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!