Valami extra vicces, jópofa animét ajánlotok? Humoros
legyen, ne idétlen
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 16:47
1/8 anonim válasza:
Gintama és a Beelzebub ilyen , gintamát többen szeretik , de szerintem a Beelzevel max egyenrangú.
Esetleg még pár poénos :
Haiyore!
Suzumiya Haruhi /a 2sorozata közepes inkább , de a 2és fél órás mozifilme nagyon EPIC/
Bakuman
Tengen Toppa Gurren Lagann /viccesen indul , de alapjában lesznek benne drámai részek és baromi jó utolsó 10részt kapunk/
NHK ni Youkoso!
Slam Dunk
Samurai Champloo
FMA
FMA BHD
Major(ok)
Rurouni Kenshin
Nodame Cantabile
Tonari no Kaibutsu-kun /Fut/
Lovely Complex
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi
Aria
Higashi no Eden
Trigun
Tiger and Bunny
2012. dec. 10. 17:09
2/8 A kérdező kommentje:
kösz egész sokat láttam belőlük. én elkezdtem nézni a Belzebuubot, de engem inkább idegesített valahogy nem találtam viccesnek
2012. dec. 10. 17:29
3/8 anonim válasza:
Gintama, a kedvencem.
Danshi Koukousei no Nichijou.
Seitokai Yakuindomo.
Esetleg Seitokai no Ichizon, még nem láttam.
Most futó Chuuni-byou Demo Koi ga Shitai!
Boku wa Tomodachi ga Sukunai!
Soul Eater
Kuragehime
Hetalia
Working
Sayonara Zetsubou Sensei
Kyouran Kazoku Nikki
Slayers
Esetleg Bakemonogatari, sok a párbeszéd, nem kifejezetten vígjáték.
és a legtöbb shoujo is vígjáték.
2012. dec. 11. 14:51
4/8 anonim válasza:
Ha vígjáték akkor csakis Great Teacher Onizuka. 150+ látott animém során az egyetlen (a Fullmetal Panic! Fumoffu és a Hajime no Ippo mellett) amin könnyesre röhögtem magam. :) Beelzebub is elég vicces, Gintamát viszont képtelen voltam 4 résznél tovább nézni. Ízlések és pofonok. :) A Fullmetal Panic Fumoffut nem ajánlom, mert úgy jön át teljesen a dolog ha az előzményt is láttad (nem tudom hogy tetszene, de egy próbát mindenképp megér), a Hajime no Ippo pedig szerintem zseniális anime, de nem a humor az alaptémája. Magyar felirat tudtommal nincs hozzá, de ha jó az angolod ebbe is érdemes mindeképp belenézni. Boxos shounen cucc, de amennyiben nem szereted ezt a sportágat is mindenképp ajánlott. ^^ Én se vagyok box rajongó, de az anime nagy kedvenc.
2012. dec. 11. 17:16
5/8 anonim válasza:
A Hajime no Ippo-nak készül a felirata :) heti egy megy az Anime Sekai oldalán. (most alakult novemberben)
2012. dec. 11. 19:27
6/8 anonim válasza:
Hetalia. Bár ajánlom, hogy az első részt tekerd el a feléig, mert az eleje nagyon gyorsan pörög, tán még harmadszor se értettem semmit, csak hárommásodpercenkénti megállításokkal ^^"
2012. dec. 15. 16:45
7/8 anonim válasza:
Hát... Nem tudom ezt mennyire találod idétlennek, szerintem nagyon vicces a Kaichou Wa Maid sama :) indavideón megtalálod azt hiszem 28 részes. Szinkron nélküli, feliratos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!