Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van akinek nem tetszett a...

Molli11 kérdése:

Van akinek nem tetszett a Jégvarázs?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett, imádtam, de ismerek olyat akinek nem jött be. Aki nem volt oda érte el tudná mondani hogy miért? Nem tapló megjegyzéseket várok hanem normális véleményt, mert kíváncsi vagyok. Köszi

2014. jún. 24. 10:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Megnéztem mégegyszer, angolul is. A véleményem változatlan. Gyönyörű grafika, de lapos, unalmas történet, idegesítő kornyikálás. Előtte az Oroszlánkirályt néztem. Minden dalát legalább kétszer visszatekertem. Ennek meg eltekertem. A hóember is nem egy cukibb mellékszereplőt tudok más mesékből. Szóval továbbra sem értem, hogy mit esznek ezen a mesén annyian. A látványon kívül semmit nem tudnék kiemelni.
2014. júl. 4. 14:18
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Akarom ondani a hómebernél.

26/L

A Rontó Ralph-ot ezerszer jobban élveztem, de még a Meridát is.

2014. júl. 4. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

Sztori tényleg kicsit lapos, amikor meghallottam, hogy Andersen 'Hókirálynő' meséjéből csinálták, majdnem szaltót vágtam. Hogy lehetett abból a gyönyörű meséből egy ilyen értékelhetetlen valamit összehozni?

A dalok csak angolul jönnek át. Magyarul is jól hangzik, de az üzenete nem olyan jó.

Ez az a fajta animáció, hogy valakinek abszolút bejön, a másiknak meg nagyon nem.

2014. júl. 10. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Beszélhettek,de nem tudjátok mennyi munkánk volt benne,csak a magyar szinkronnal,dalok,stb.

Nem hiszem hogy ha ti is végigcsináltátok volna akkor is ez lenne a véleményetek.

2014. júl. 16. 14:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én odavagyok érte, teljesen magával ragadott. És köszönöm a válaszokat, akkor is ha nem értek velük egyet.
2014. júl. 19. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Utálom! fúj ez annyira undorító! hüle hercegnos ineklos mese... most már szerencsére van olyan mese ami sokkal jobb (imdb,port.hu) Inside Out a címe. 5percig bírtam nézni utána meg kockultam. phúj
2015. júl. 22. 09:47
 17/20 anonim válasza:
59%
Elnezest! Tudom hogy az volt a kerdes hogy ki nem szereti,de nem tudtam meg állni hogy lattam ezeket a szornyu valszokat TISZTELET A KIVETELNEK!Szoval,arrol van szó hogy nem tudom mert kell csúfolni?! Nekem nagyon tetszet, sot imádom, es nagyon kivertek nalam a bisztositekot azok ,hogy kiszámítható a mese! HAT NEM! En mikor eloszor lattam pl. nem is gondoltam volna hogy Hans rossz lesz a vegen, es azt sem hogy Elsa kidobja Annat (azt hittem hogy mas fog történni... Szoval azok akik azt mondjak hogy a szereplők kineszetuk szarok szerintem meg nagyon jok,sot az egesz csalad megnézte es mindenkinek tetszet... A húgommal nagyon szeretjük es nagyon megható volt a vegen hogy nem a szerelem volt a megmentő,hanem a testvéri szeretet.. Majdnem minden Disney mesében ugy van a herceg megmenti a hercegnőt,de ez mas... Epp ezert megható mert ez "a tortenet melyben a testvéri szeretet erosebb a szerelem nel!" Es nagyon szeretem es nagyon ideges lettem mikor ezeket a commenteket megláttam! En imádom es szerintem ez a legjobb mese es a Let It Go nem bena es egyik dal sem foleg a let it go nem! En imádom es nagyi jo mese!
2015. júl. 24. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
31%
Oké, ilyen helyesírással nem is vártam, hogy ennél magasabb legyen az értelmi szinted, kedves előttem szóló. Te is csak egy könnyen lenyűgözhető kis tini vagy. Majd kinövöd.
2015. júl. 25. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
Jah, és elég nagy baj az, hogy rögtön ideges, és mérges leszel, ha valakiknek nem egyezik a véleménye a tiéddel. Sok gondod lesz még emiatt az életben, ha nem változtatsz...
2015. júl. 25. 16:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem Anna nem volt valami szimpi.

A mai napig sem értem mi ez a nagy

fellángolás.

Vagy talán mert nincs testvérem, Elzát kedvelem de számomra többet jelent egy Csipkerózsika vagy egy Hamupipőke, fura pedig csináltam egy tesztet, és az jött ki, hogy Jégvarázst nézek meg jobban mint egy régi Csipkerózsikát 🙄

Az oké, hogy disneyk de:

MÉG MINDIG NEM TARTOZNAK A DISNEY HERCEGNŐK KÖZÉ!!!

2022. aug. 6. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!