Van akinek nem tetszett a Jégvarázs?
Nekem olyan semmi volt, főleg a nagy hype után. Jóformán már a felére nem is emlékszem, pedig nincs két hónapja, hogy láttam. Biztos az is benne van, hogy nem tartozok a célkorosztályba, de szerintem vannak klasszisokkal jobb disney filmek. Hatalmas mondanivaló sem jött át, a poénok is csak közepesek voltak, a zenei felhozatal meg nagy nulla, a let it go-val az élen. Persze ha kislány lennék és épp ezt próbálnák lenyomni a torkomon, biztos oda meg vissza lennék tőle én is.
Ami nagyon nem jött át, az az összecsapott Elzás rész, valahogy olyan félkész és összecsapott számomra a "jellemfejlődése".
Én szeretem a hasonló kaliberű meséket, de ez nekem sem tetszett. Az egyetlen emlékezetre méltó motívum számomra Olaf volt. Ő tényleg nagyon cuki és szerethető volt. :)
Szerintem a dalok idétlenek voltak és semmitmondóak (és nem az énekléssel van bajom, mert pl. A Mulan-ban nagyon jó dalszövege és mondanivalója volt a zenének).
Nekem olyan "limonádé"-szerű volt, semmi extra, mintha már 20 ilyet láttam volna.
Én imádom a Jégvarázst ( tudom, az volt a kérdés, hogy ki nem szereti, a válaszokra voltam kíváncsi, még mielõtt valaki leszólna. Sorry, muszáj válaszolnom az elõzõn "kicsit" kiakadtam)
Szóval kedves Elõzõ!
"A dalok értéktelenek, és gagyik." Szerintem egyáltalán nem, fõleg a Let it Go (Legyen hó), ha jól emlékszem 250 milló körül van a YouTube-on a nézettsége. De te tudod.
"Lehet, hogy a dalszerző hashajtó helyett
altatót vett be, vagy mittomén, és nem
tudott senki más beugrani helyette, csak a
kiscsoportos lánya. " Ez egy kicsit durva volt...NEKEM!!! Te biztos jobbat tudtál volna ugye? Hát nem hiszem..
"Csak most annyira felkapott lett, hogy hajj,
minden kis 12 éves oda van érte, mert
könnyen befolyásolhatóak, elhiszik, hogy ez
a legeslegjobb mese, csak azért, mert sokan
mások is nézik. " Nem azért nézik meg, mert mások is megnézik, hanem azért, mert megtetszett nekik. Mellesleg 2 oszkárt is nyert a mese, és IGEN, a legjobbak között van.
"Elmondom, ha ez 14 év
felett valakinek "irtóra bejött", ott gondok
vannak...vagy egyszerűen az illetőnek kissé
alacsonyak az elvárásai...vagy egy könnyen
lenyűgözhető, naiv lány. Ha fiú, akkor
legyünk őszinték: no comment." Na ez akasztott ki igazán, ezért kell választ írnom, nem bírtam megállni, hogy ezt szó nélkül hagyjam. Elõzõ, azért, mert neked nem nyerte el a tetszésed ez a film, már mindenki idióta akinek tetszik?! Miért vannak ott gondok, ha valakinek 14 felett tetszett?! Ez a film tanulságos, a tesvéri szeretetrõl szól, és szerintem egy felnõtt is, akinek van testvére/tesvérei, igazán átérzi a mese lényegét. Szóval attól még, hogy neked nem tetszett, nem kell mindenkit elhordani. SZERINTEM.
DE ELFOGADOM A VÉLEMÈNYED.
Még a filmrõl annyit, hogy nekem tetszett (ahogy az elején mondtam), nem nyálas, nem csöpögõs, és ami engem nagyon megfogott: a testvéri szeretetrõl szól és nem a szerelemrõl.
Oké, tudom, nem az volt a kérdés, hogy kinek tetszett...:D Sorry
Nekem egyáltalán nem tetszett, alig vártam, hogy vége legyen. Idegesített, hogy kettőt lépnek, majd dalra fakadnak. Ami nem lett volna akkora baj, ha legalább odaillő, normális dalok lennének. El kellett tekernem. Megjegyzem ez pl. az Oroszlánkirálynál nem fordult még elő, pedig nem egyszer láttam. Sőt, sokszor még vissza is tekerem. A történet teljesen kiszámítható, semmi izgalom. A szereplők úgy néznek ki, mintha az Aranyhajból léptek volna elő. Ami mellesleg ennél sokkal jobb mese volt számomra. Azt legalább élveztem. Ezt kicsit sem. Nekem annyi nem elég, hogy szép a táj, animáció. Olaftól sem voltam annyira elájulva, nem újdonság a karaktere. Szinte minden mesében van már egy cuki, vicces mellékszereplő.
Nem értem mire föl ez a nagy imádat a mese iránt. Úgy látszik sokaknak már elég a Disney logó is. Sokan szídják a Meridát, de inkább azt nézném meg újra.
Hát én tegnap láttam először a filmet.Direkt azért nem néztem meg több mint fél éven keresztül.Nem tudom miért egyszerűen untam hogy MINDENKI körülöttem a suliban meg mindenhol erről beszélt.Annyira elegem lett már kezdtem utálni is.Aztán meg jött a nyár gondoltam nics most hangulata.De tegnap valamiért úgy gondoltam csak megnézem hátha.Hát a véleményem:
-IMÁDOM OLAFOT Ő A KEDVENCEM.Na jó igazából tényleg bírom annyira vicces volt szerintem:D
-a dalok úgy ahogy elmennek,egész aranyosak tudom hogy ezeket 8-12 éveseknek találták ki de azért egy sokkal nagyobbnak is tetszhet.Bár nekem kissé mondom...olyan kislányos de hát erre van:)
-a karakterekkel sincs semmi bajom igazából egész jól megcsinálták.
-tényleg kiszámítható volt nagyjából minden csak 1 dologra nem számítottam az meg Hans(?így írják?nem tudom:D) volt amikor mondta hogy ő nem szereti stb.
Összeségében aranyos film,elég sikeres szerintem nem véletlenül.Ja és semmi baj ha egy nagyobb lány/fiú oda van érte most miért ne?Nem vagyunk egyformák.Igaz hogy ezeket nem ennek a korosztálynak találták ki főként de most nem tök mindegy?úgyis arra mentek igazából a készítők hogy dőljön a pénzecske.;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!