Mennyire érdemes felkonvertálni egy videót?
Figyelt kérdés
Van egy 424*240-es felbontású filmem 147kbit/s-os bitrátával, több mint két órás. Tudom, hogy jelentősen nem fog javulni a minősége de talán 2 menetes kódolással 640*360-as felbontásra automatikus bitsűrűséggel lehetne rajta javítani, csak az több, mint 5 óra, úgyhogy nem akarom feleslegesen megpróbálni(meg 1GB feletti méretet becsül eredménynek, ami szerintem feleslegesen sok). 2011-es film, már egy ideje keresem, de jobb minőségben nem találtam felirattal. Mi a véleményetek?2014. jún. 20. 18:52
1/2 anonim válasza:
Akármivel is akarod konvertálni, szerintem van olyan lehetőség, hogy ne az egész filmet, hanem csak egy általad megadott hosszúságú szakaszt csináljon meg. Csinálsz egy néhány perces videót, és megnézed, milyen lett.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van, erre nem gondoltam.
2014. jún. 20. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!