Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A felhők fölött 3 méterrel 2....

A felhők fölött 3 méterrel 2. Érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm azt mondta, hogy nagyon rossz az első után, de akkor miért forgattak volna egy másodikat? Tényleg ne nézzem meg?

Valóban lesz 3. része????

2014. jún. 19. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az 1. része után a vége tényleg nem olyan jó, én is hallottam róla , h lesz 3. része de nem tudom.Amúgy így jó mert ebben is találkozik babival, de van benne az a kis r*banc gin az engem nagyon irritál .De ahogy érzed szerintem ha lesz 3. része akkor nézd meg mert jobban fogod azt érteni. :))
2014. jún. 19. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, valószínűleg meg fogom nézni, mert hát mégis úgy egész, ahány része van! :) A harmadik részről csak hallottam valamit, lehet, hogy csak pletyka...
2014. jún. 20. 08:35
 3/4 anonim válasza:

Igaz,nem olyan jó!!

Spoiler...

Az ember azt gondolná,újra összejönnek végre,de nem :-(

Sajnos,külön utakon folytatják!!!

Nekem sem jött be az új barátnő,barát!!!

Amekkora szerelem volt,én vártam volna,hogy "jobban vagy tovább" küzdd a srác Babi-ért...

2014. jún. 20. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem az első vége nem tetszett, mert hát mégis hogy mondhat egy ember olyat a másiknak, hogy ő ölte meg a barátját, mikor a H a Babi miatt ment el a bulira... Vagy csak a Babi is szomorú volt, és ez kicsúszott a száján.

Mondjuk szomorúak vagyunk, mert nem jönnek már össze soha többé, de én ilyenkor mégis csak arra gondolok, hogy a valóságban azért együtt járnak... :)

2014. jún. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!