Tudtok olyan magyar filmeket ami még a szociban készült? Úgy értem hogy olyan környezetben játszódik a szocializmus idején?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 14:45
1/4 HalkHogen válasza:
Vörös föld
Körhinta
Jutalomutazás
A tanú
2/4 anonim válasza:
Kis Katalin házassága,
Te rongyos élet,
Megáll az idő,
Kölyök,
A kenguru,
Veri az ördög a feleségét.
Még napestig sorolhatnám. Ezek a filmek a szocializmus különböző időszakaiban játszódnak az '50-es évektől a '80-as évekig.
3/4 anonim válasza:
Ezt ki ne hagyd!
Én vagyok Jeromos -nagyon jó szatíra.
4/4 Sindelar válasza:
Furcsa a kérdés, mert a filmgyártás a mai állapotokhoz képest elképesztő sebességgel pörgött, rengeteg filmet gyártottak, a végtelenségig lehetne sorolni a filmeket. Húsz óra, Dúvad, Oldás és kötés, Két emelet boldogság, hogy néhány remek filmet említsek, amelyek többé-kevésbé az akkori jelenkorban játszódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!