Gáz 12 évesen south parkot nézek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem csak arról szól hogy csúnyán beszélnek.Van politikai,vallási oldala stb... oldala.Elég jól nevelt,jó tanuló lány vagyok.Nem szoktam csúnyán beszélni.12/l2014. jún. 13. 18:45
1/12 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha az, akkor abbahagyod?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem,de ezért sokan hülyének néznek...
2014. jún. 13. 18:50
3/12 anonim válasza:
A lányok korábban érnek (de nem 12 évesen). Megfelelő szülők és környezet mellett nem gond.
A többiek nem tudom, hogy miért néznek hülyének. Nem avattál be minket a részletekbe.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát meg kérdezik hogy néztem-e ezt meg azt,és ha nem akkor miért nem.Válasz:mert south parkot néztem.És hallom hogy a hátam mögött a lányok ezért hülyéznek le...
2014. jún. 13. 19:38
5/12 anonim válasza:
Én is kb. 12-13 évesen kezdtem el nézni a South Park-ot, ahogy elkezdték adni az HBO-n. :D Akkor még pont hogy menő volt. Ejj, öreg vagyok már. (De még mindig nézek SP-t)
6/12 anonim válasza:
Emberek általában amiatt kritizálják a másikat, amit saját magukban hiányolnak, mivel mindenki a saját hibáira koncentrál és a másikban is a saját hibáit keresi. Ergo, ha lehülyéznek, azzal azt vallják be, hogy ők hülyék. Mondjuk ilyen fiatalon a gyerekek nagyja !!GONOSZ!!, szóval mindegy mit csinálsz, valamibe biztos belekötnek vagy ha épp nem beléd, akkor másba.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jún. 13. 19:45
8/12 anonim válasza:
Kinek nézed? Másnak vagy magadnak?
9/12 anonim válasza:
Hányan vagyunk 75 százalékosak? :P 3. hozzászóló vagyok.
10/12 A kérdező kommentje:
Attól még zavar...
2014. jún. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!