Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csalódtatok a Godzilla filmben?

Csalódtatok a Godzilla filmben?

Figyelt kérdés
Én igen és érdekelne a véleményetek. erről a Godzilláról van szó: [link]

2014. jún. 12. 02:05
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
hát mikor a végén vadnyugati stílusban eltrappolt a "naplementébe" ott kész voltam...
2014. jún. 12. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Elso: mi volt azzal a gond? Kerdezo: nem voltak nagy elvarasaim a filmmel szemben, ezert nem csalodtam. Talan amit hozzatennek, hogy a foszereplo szineszi jateka nem nyugozott le, de ennyi.
2014. jún. 12. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
eleve nem értem, miért kellett godzillának a másik 2 dögöt megölnie... a duracelnyuszis feltöltõdõ hangefekt tûzokádás elõtt kimondottan irritált... és mikor a végén kiderûlt, hogy õ a "jófiú"... így az egésznek semmi értelme... Mellesleg tudom, hogy a képregényben is "jófiú" de ott a filmmel ellentétben van magyarázata, aki viszont csak a filmet látja, annak egy kusza logikátlan magasköltségvetésû kaka...
2014. jún. 12. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet majd a 2.-ban megmagyarazzak:) Amugy azert jo fiunak sem mondanam, a filmben Hawaiion ha jol emlekszem miatta halnak meg sokan.
2014. jún. 12. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy jófiú, csak a két (illetve három) rossz közül a legkevésbé rossz. Nem védeni akarta az embereket, hanem csak kiiktatni a szörny-konkurenciát.

A filmmel kapcsolatos hatalmas elvárások fényében a csalódás szinte elkerülhetetlen volt. Tíz éve nem jött ki Godzilla film, és a rajongók már tűkön ültek, hogy egy újat lássanak. Az előzetesek is nagyon ígéretesek voltak, de teljesen másmilyen filmet reklámoztak, mint ami a mozikba került.

Ha úgy nézzük, hogy egy minden tekintetben kiváló és a történet, karakterek és szörnybunyók tekintetében kielégítő filmet vártunk, akkor ja, marha nagy csalódás. De ha meg úgy vesszük, hogy csak egy új Godzilla filmet vártunk, akkor elfogadható. Én mindenesetre úgy látom, hogy ami a rajongókat illeti, a legtöbbjük messzemenően elégedett a filmmel. És mivelhogy a stúdió beígért két folytatást és felkérte a rendezőt egy új Star Wars film leforgatására, szemlátomást ők is sikerként könyvelik el.

2014. jún. 12. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem csalódtam a filmben.
2014. jún. 23. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :) én még mindig azon a ponton vagyok, hogy nem kellett volna ezt(így) megcsinálni, de ember függő, egyrészt jó is volt, de csalódás is.
2014. júl. 24. 07:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy elég sok részt ki kellett vágniuk a filmből. Az első előzetesek nagyon biztatóak voltak, de sajnos ezen a filmen is rengeteget variáltak, mire mozikba került. Végül is ez nem is meglepő, mert úgy tudom, nemcsak az amerikai, hanem a japán stúdió felől is nagy nyomást helyeztek a készítőkre. Talán a folytatásra jobban összeszedik magukat.
2014. júl. 24. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem jófiú csak ugyanaz a célja mint, az embereknek és azért akarta megölni a mutokat mert nem akarta, hogy szaporodjanak és godzilla faját ők írtották ki
nov. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!