Melyiket éri megnézni a mozikban? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A holnap határa
Godzilla
Rossz szomszédság
E 3 film közül melyiket érdemes megnézni a mozikban?
2014. jún. 8. 20:42
1/11 anonim válasza:
A holnap határát javasolnám, a Godzilla sem lett rossz, de kevés az igazán ütős jelenet. A Rossz szomszédságot nem láttam, de vígjáték révén nem is igazán lehetne összehasonlítani az első kettővel.
2/11 anonim válasza:
Rossz szomszédságot nem ismerem, a Godzillát én kihagynám, mert elég kaka lett. A holnap határa viszont egész jó. De ez csak szvsz.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ment a zöld pacsi! :)
2014. jún. 8. 21:04
4/11 A kérdező kommentje:
De viszont még jöhet vélemény! :D
2014. jún. 8. 21:04
6/11 anonim válasza:
A holnap határa ezek közül
(Mondjuk ajánlom az új x-men részt,az is jó lett)
8/11 anonim válasza:
attol függ hogy lány vagy e vagy fiu mert ha lány vagy akkor sztem a holnap határa az fiús film de te tudod sztem a rossz szomszédság is jó
9/11 anonim válasza:
A holnap határát láttam, nekem bejött,a főszereplő halálaiból is viccet csináltak (amikor elüti az autó XD). Sz.tem ütős film, jó a látvány is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!