Godzilla vs Kraken vs Cloverfield. Ki győzne?
Kíváncsi vagyok, hogy ha Godzilla (valamelyik újabb 100+ méteres japán, vagy a 2014-es verzió) összefutna a Cloverfield szörnnyel, vagy a Titánok harca (2010) Krakenjével, akkor ki győzne? Elég fiktív kérdés, de szívesen olvasnék tudományos válaszokat, hogy milyen paramétereket vennétek figyelembe, hogy zajlana az ütközet, melyik skillek hogyan döntenék el a harcot stb...
Bónuszként ha van kedvetek leírhatjátok, hogy ha ez napjainkban történne, az emberek hogyan reagálnának rá, beavatkozna-e a hadsereg és hogyan? : )
Előre is köszi a válaszokat!
A Cloverfield szörnye terjeszt valamiféle fertőzést is, legalábbis azok az izék, amik lejönnek róla. Azok tuti kicsinálnának egy idő után mindent.
Ha beavatkozna a hadsereg, az atommal tennék, így nem lennének győztesek.
A Clover lazán kicsinálná a másik kettőt. :D
Pont tegnap néztem meg a Cloverfieldet. :)
Godzilla elvileg végtelenül képes regenerálódni, és sugárfertőzést terjeszt, ezért nem tudni, hogy Clover parazitái hatással lennének-e rá. A Krakennel és a filmben lévő Cloverrel szerintem némi nehézséggel el tudna bánni, egy felnőtt Clover viszont lehet, hogy Godzillát is eltaposná. Ő ezután újra regenerálódik, miáltal a harc a végtelenségig is tarthat attól függően, hogy a felnőtt Clover mekkora és mit tud.
A hadsereg valószínűleg próbálna valamit csinálni, de hamar feladnák. Az internet pedig valószínűleg felrobbanna a sok szörnyrajongó vitatkozása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!