Szerintetek melyik sorozat a jobb? Pretty Little Liars vs. Vámőírnaplók?
Figyelt kérdés
Szerintem a PLL jobb,bár lehet azért mert a Vámpírnaplókból csak a 3 évad elején járok és a PLL-nek az összes levetített részét láttam már..2014. jún. 5. 11:32
1/7 anonim válasza:
a két sorozat teljesen más de nekem jobban tetszik a vámpírnaplók:)
2/7 anonim válasza:
nekem a Pll már kicsit erőltetett...de a Vámpírnaplóknak az utolsó évadja sem tetszett...
3/7 Neszi Petra válasza:
Én mind a 2-őt imádom. <3 De ha választanom kell akkor nagyon kicsivel, de a vámpírnaplók a nyerő, de csak Ian miatt :D kedvenc színészem.
4/7 anonim válasza:
én is nézem mindkettőt. a vámpírnaplók a kedvencem azt imádom<33333
A PLL-t is szeretem,de már nem tudom hova húzzák ezt a dolgot.. most ki A meg ilyenek.. még egy évad lesz belőle aztán mozifilmet csinálnak elvileg és abba derül ki h ki A... kicsit már uncsi..
5/7 anonim válasza:
mivel a tvd elejetol kezdve nezem,pllt csak 1 eve,ezert tvdhez mar jobban kotodom:Dde mind2t imadooom<3
7/7 anonim válasza:
A TVD jobb , a PLL túl vontatott nekem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!