Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi értelme volt ezt megcsináln...

Cpt.Krisz kérdése:

Mi értelme volt ezt megcsinálni a Trónok Harca sorozatban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra a nevetséges dologra, hogy Brankék-et fogjul ejtették Craster erdejében na meg, hogy Jon odament ráadásúl Loke-val (a kecskével) MINEK????? MIÉRT????? szerintem semmi értelme nem volt így eltérni a könyvtől... Ti mit gondoltok?

2014. máj. 10. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom újdonságot akarnak nyújtani a könyv ismerőinek.
2014. máj. 10. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Bran történetszála gyakorlatilag elfogy az évadban és eléggé unalmas lett volna ha egy évadon keresztül bandukolnak a falon túl és a végén a nabumm. Szvsz szerintem jó ötlet volt Craster Erődjéne megtámadása és a lényeg: semmi érdemi dologban nem tért el a könyvtől csak adott egy kis pluszt hozzá.
2014. máj. 11. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert ezzel az évaddal kezdve egyre nagyobb mértékben fognak eltérni a könyvtől.
2014. máj. 11. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért durva,h a 3. könyv utolsó kb. negyedéből csinálnak egy komplett évadot :DD
2014. máj. 12. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

ezen én is néztem egyet,hogy mi a fenét keres a kecske a falon.

nem sok értelme volt.

és a zebráját is kihagyták.

a karakter összevonásos is felesleges spórolások.

a világ legnézettebb sorozata,akkor mi a fenét spórolnak vajon?

más gyenge sorozatokból meg csinálnak 22 részes évadokat.

az még elmegy,hogy a hóhért lecserélték,mint vívómestert,de erős belwas-t a dagi bevállalós gladiátort kár volt kihagyni és összemosni a zsoldosvezérrel.

az egy jól sikerült karakter a könyvben.

2014. máj. 15. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyn Payne szerepét amúgy azért cserélték le Bronnra, mert az Ilynt játszó színész meghalt vagy nagyon súlyos beteg (nemtom már), és nem akartak mást betenni helyette, plusz így ezzel Bronn további szereplését is megoldják.

A Belwas dolog meg ugyanaz, mint Vargo Hoat. Locke lett Vargo Hoat is.

2014. máj. 15. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!