Szerintetek van értelme ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Egy ideje tetszik nekem az egyik osztálytársam, de sajnos nem beszélgetünk túl gyakran(zárkózott, nem teljesen egy társaságban mozgunk, zavarban vagyok tőle, nem biztos, hogy ő kíváncsi rám). Arra gondoltam, hogy szilveszterkor esetleg valahogy kettesben maradnék vele és megjegyezném milyen keveset beszélgetünk, pedig én szimpatikusnak találom őt.2013. dec. 27. 00:29
1/5 anonim válasza:
Ördögi terved pokoli következményekkel járhat. csak akkor vágj bele, teljesen biztos vagy a sikerben.
3/5 anonim válasza:
Hasonló fiú vagyok és szerintem tökéletes ötlet.
De arra figyelj hogy aztan lehetőséget is adj rá.
Nekem is mondta mar ezt lany de azóta is akarhanyszor latom mindig ott van vele 1-2 baratnője akiket viszont nem szeretek..
4/5 anonim válasza:
Veszélyes, vigyázz. Még a végén összejöttök.
5/5 A kérdező kommentje:
Gáz rájönni a saját kérdésed kiírása után, hogy mennyire h*lyén hangzik.
2013. dec. 27. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!