Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » WALKING DEAD nézők. Válaszolná...

WALKING DEAD nézők. Válaszolnátok a kérdéseimre?

Figyelt kérdés

Ebben a pillanatban néztem meg az utolsó részt a negyedik évadból és időközben felmerült bennem egy pár kérdés.

- Beth-t elrabolták?

- Ha Judith nem halt meg, akkor hol van most? (Lizzie csak Mica-t ölte meg, de mikor Ty és Carol elmentek a faháztól nem volt a kezükben Judith)

- A legutolsó jelenetbe Rick mire utalt? És miért voltak Glenn-ék egy vagonban?

- Mikor valaki a harmadik évadban becsalta egy szarvassal a járkálókat a börtönhöz, akkor az ki volt? Gondolom a kormányzó, de ez nem derült ki pontosan.

- Beth és Deryl szerelmesek egymásba? (Remélem igen.)

+ Ki a kedvenc szereplőtök?

2014. máj. 1. 12:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
Beth eltűnésével tuti hogy van valami gubanc.. nem hiszem hogy otthagyta volna darylt, mert az autót még csak járkálók sem vették körbe.. és ha jól megnézitek az autón van egy kereszt. olyan mintha poros lenne az üveg, és rajzoltak volna rá egy teljesen szabályos keresztet. nem tudom hallottatok-e az 5. évadban megjelenő atyával kapcsolatban valamit, de szerintem van valami köze hozzá..
2014. jún. 19. 16:44
 12/18 anonim válasza:
Judith-ot Ty vitte a hátán.
2014. jún. 19. 16:46
 13/18 anonim válasza:

3.kérdésre a válasz:

Sokan mondják hogy valószínűleg kannibálok. De pont a zombie apokalipszis közepén össze fut nem tudom hány kannibál és akkor elmondják egymásnak hogy "hát igen kannibál vagyok te is?" "ó igen, akkor gyerünk, csináljunk egy szektát és keressünk még több kannibált.." nekem ez kicsit homályos. Én még arra gondoltam hogy lehet emberi áldozatot mutatnak be a "közös istenüknek", hogy "szüntesse meg" a zombie járványt. Meg akkor ha kannibálok lennének minek gyújtanának gyertyát és végeznének szertartást? Miért nem eszik meg őket csak simán?

2014. júl. 8. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem amikor az utolsó részben a lábukhoz lőttek, valszeg nem a lábukat akarták meglőni, hanem odaterelték őket... De csak szerintem.
2014. júl. 15. 00:26
 15/18 anonim válasza:

Idegesítő, hogy sokan nézik ezt a sorozatot, de nem figyelnek semmire! a Kormányzó, hogy a rákba vihette volna oda a szarvast? Abban a részben még nem is tudtak egymásról! Gondolkozzatok már!

Beth meg miért szállt volna be önszántából a kocsiba, mikor Daryllel azt beszélték, hogy bevárják egymást! Nagyon sötétek vagytok!

2014. aug. 20. 07:56
 16/18 anonim válasza:
Jah, és igen, kannibálok! de nem úgy, hogy sok kannibál össze spanolt, hanem azt az elvet követik, hogy ha már nincs elég kaja, akkor csaljunk ide egy csomó embert, és együk meg őket! nem szeretem ismételni magam, de nagyon sötétek vagytok!
2014. aug. 20. 07:58
 17/18 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de miért lennénk sötétek?

Pont ez az, hogy a kormányzó nem vihette oda a szarvast, nem indíthatta be a riasztót, ezért kérdeztem, hogy ki volt? Ha te nem vagy sötét, akkor tudasd velem a választ.

Beth nyilván kényszerből szállt be az autóba, mi a sz@rért szállt volna be magától?

És a kannibálság is biztos, hogy kényszerből alakult ki, mert valószínűleg nem értenek a vadászathoz, és valamit enniük kell...

2014. aug. 20. 09:52
 18/18 anonim válasza:

Kedves kérdező !Nagyon sok választ kaptál de én erre a két kérdésedre válaszolnék (- Beth és Deryl szerelmesek egymásba? Remélem igen.+ Ki a kedvenc szereplőtök?).

1.-ször is olvastam hogy norman reedus nem akar szerelmi szálat ,MERT úgy gondolja hogy idézem: "Beth 18 évest játszik Daryl meg kitudja ,hogy hány éves!?Aztán még azt is mondta ,hogy miért hol szexelnének a koporsóban ,így ,hogy elrabolták Beth-t ez nem történt meg és hogyha megnézed azt a rész újra és ajánlom hogy angolul ,mert a magyar hangok nem tudták úgy átvinni mint angolul.Azt mondja amúgy neki hogy "hát tudod " és Daryl itt szerelmet vall ,de Beth azt mondja "ne...ne" ekkor csörög a háló és nincs több mondat köztük.

2-szor nekem Norman Reedus a kedvencem.

(és bocsi a sok szövegért :) )

2014. aug. 27. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!