Ti mit gondoltok az Így jártam anyátokkal -nak az utolsó részéről?
Amikor Ted mesélt, és képeket mutogattak közbe akkor már vártam hogy bejön az anyuka a szobába és mondjon valamit pl.: Kész a vacsora.. DE
amikor megláttam 1 korházas képet akkor egy nagyon NAGYON kicsit gyanakodtam... És akkor Ted beszél tovább. ezúttal már a kamerába akkor már jobban gyanakodtam.. ÉS AMIKOR A GYEREK MEGSZÓLALT, KIAKADTAM... "Ugyan már anyu HAT éve elment" Na itt NAGYON meglepődtem... És utána már éreztem mi lesz.. És meg is történt. Ugye elvitte Robinnak a "Törp kuki". ÉÉÉÉÉÉÉÉSSS VÉGE! HAPPY END? __Amúgy a vége tetszett meg minden de kicsit ki akadtam__ UI.: A sorozat alkotó elméletileg csináltak egy másig véget a sorozatnak!
De sajnos ez csak a DVD extráján tekinthető majd meg..
Na de nektek mi a véleményetek?
Nekem már az utolsó részek nem csak az utcsó kettő nem tetszettek. Úgy kb a 17-18. résztől.
A vége meg ritka fos lett. A zenéből sejteni lehetett, hogy ez lesz, de nagyon gáz az egész így.
Nem tudom mikor lesz kint a DVD verzió, de én kíváncsi vagyok rá nagyon.
Szerintem nagyon jó, a való életben sem olyan h, itt van a legjobb dolog a világon és örökké a tiéd stb...
Nem lehet minden tökéletes és ebben a filmben ez is benne van
Nem jó. Nem kerek így a történet.
1. Robin és Barney összeillettek, kár volt egy ilyen bagatel kifogást beírni a story-ba (a válásuk indoka).
2. Az utolsó évad végig az ő esküvőjükről szólt, majd az végső 5 percben elválnak. Idegtépő.
3. A sorozat néhány részében Robin mesélt a gyerekeinek
azok hová tüntek? Ja és Barney Star Wars-os rohamosztagos bábuja a háttérben áll!
Ez az utolsó rész egy hirtelen jött rossz ötlet volt!
4-es:
nézd meg újra azt a részt, amiben robin mesél, mert ott elhangzik hogy azok a képzeletbeli gyerekei
Robinnak nem is lehet gyereke amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!