Az eredeti yugioh-hoz mennyire kapcsolódnak ezek a gx,5d's, és zexal?
Én csak az eredeti vagyis legelső DualMonsters Yu-gi-oh-t néztem végig a többire valahogy egyáltalán nem vagyok kíváncsi de érdekel,hogy yugi sőt inkább a fáraó vagyis atem benne van-e ezekben?
Annyit tudok,hogy gx elején ott van de többet nem nagyon,aki végignézte ezeket az megtudná mondani,hogy hol voltak olyan jelenetek ahol ott volt a régi yugi is vagy a fáraó?
Esetleg az ezeréves ikonoknak van közük,mivel azok elvesztek a yugioh végénél.
Előre is köszi a válaszokat!
a gx-ben feltűnik az elején és a végén, de a története nagyon jó és valódi párbajok vannak benne.
a 5ds-ben nem lesz benne yugi és az már nem az igazi a körbe-körbe motorozós hüly.ségével.
a zexalt ajánlom, mert majdnem a DM kopija, Yuma és Astral kapcsolata is nagyon hasonlít Yugi és Atem kapcsolatához.
Értem,köszi majd ha kedvet kapok hozzá talán neki fogok.
Amikor végignéztem a dm et olyan rossz befejezése volt mert olyan hirtelen vége lett,na de mind1 .
Hupsz azt hittem az 5ds-ben feltünik akkor lehet, hogy valamit félre értettem na mindegy
annyit tudok, hogy a zexal-t szerette a legjobban^^
Nem igazán kapcsolódnak egymáshoz, egy picit a GX.
Véleményeim:
DM: Szerintem nagyon jó dolgok vannak benne.
GX: Nem igazán szeretem, mert hamar vannak vége a csatáknak, meg gyakran eltérnek a történettől. De majd megnézem a 3. évadot.
5'D: 1. résznél abbahagytam, mert a motoroznak inkább,mint párbajoznak. Egy szóval unalmas.
Zexal: Nagyon ajánlom, mert vissza hozza a DM harcokat nekem, csak sajna 59"-ik résztől nem látram normális videókat, mert vagy sérült vagy túl régi.
Arc V: Később elkezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!