Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az eredeti yugioh-hoz mennyire...

Az eredeti yugioh-hoz mennyire kapcsolódnak ezek a gx,5d's, és zexal?

Figyelt kérdés

Én csak az eredeti vagyis legelső DualMonsters Yu-gi-oh-t néztem végig a többire valahogy egyáltalán nem vagyok kíváncsi de érdekel,hogy yugi sőt inkább a fáraó vagyis atem benne van-e ezekben?

Annyit tudok,hogy gx elején ott van de többet nem nagyon,aki végignézte ezeket az megtudná mondani,hogy hol voltak olyan jelenetek ahol ott volt a régi yugi is vagy a fáraó?

Esetleg az ezeréves ikonoknak van közük,mivel azok elvesztek a yugioh végénél.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. ápr. 27. 13:00
 1/8 anonim válasza:
Azt hiszem a Yu-gi-oh 5d1s-ben megjelenik Yugi, vagyis láttam, hogy ott volt a Zexal-ba meg egyáltalán nem, mert a zexal teljesen eltér az előző 3 évadtól főleg, hogy most van egy új évada az arc-v
2014. máj. 15. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi,szerintem nem fogom megnézni a többit,mert nem nagyon lesz hangsúly a régi Yugi-n és úgy már nem érdekel :D
2014. máj. 15. 18:27
 3/8 aladar12 ***** válasza:

a gx-ben feltűnik az elején és a végén, de a története nagyon jó és valódi párbajok vannak benne.

a 5ds-ben nem lesz benne yugi és az már nem az igazi a körbe-körbe motorozós hüly.ségével.

a zexalt ajánlom, mert majdnem a DM kopija, Yuma és Astral kapcsolata is nagyon hasonlít Yugi és Atem kapcsolatához.

2014. máj. 15. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem,köszi majd ha kedvet kapok hozzá talán neki fogok.

Amikor végignéztem a dm et olyan rossz befejezése volt mert olyan hirtelen vége lett,na de mind1 .

2014. máj. 15. 22:20
 5/8 anonim válasza:

Hupsz azt hittem az 5ds-ben feltünik akkor lehet, hogy valamit félre értettem na mindegy

annyit tudok, hogy a zexal-t szerette a legjobban^^

2014. máj. 16. 20:18
 6/8 KoDan ***** válasza:
Érdemes megnézni az újabb évadokat mert míg az elsőben úgy rúgták fel a játék szabályait ahogy kedvük szottyant az újabb évadokban már valós szabályok szerint folynak a párbajok
2014. nov. 12. 17:41
 7/8 KoDan ***** válasza:

llletve van még ez a két yu-gi-oh film.

Amiben természetesen Yugi a főszereplő.

[link]

[link]

2014. nov. 12. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán kapcsolódnak egymáshoz, egy picit a GX.

Véleményeim:

DM: Szerintem nagyon jó dolgok vannak benne.

GX: Nem igazán szeretem, mert hamar vannak vége a csatáknak, meg gyakran eltérnek a történettől. De majd megnézem a 3. évadot.

5'D: 1. résznél abbahagytam, mert a motoroznak inkább,mint párbajoznak. Egy szóval unalmas.

Zexal: Nagyon ajánlom, mert vissza hozza a DM harcokat nekem, csak sajna 59"-ik résztől nem látram normális videókat, mert vagy sérült vagy túl régi.

Arc V: Később elkezdem.

2015. nov. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!