Olyan animét keresek, amiben sok a fiú, és szép a grafika, a többi lent?
Figyelt kérdés
Tehát mivel lány vagyok, imádom az olyan animéket amiben inkább több a fiú, mint a lány. Illetve szeretem ha valaki pszichopata/őrült/dilis benne (ilyen anime a Mirai Nikki, ami nagyon megfogott). Bírom a véreseket is, viszont ne legyen annyira nyomasztó, lehet humoros is. De ami nagyon fontos: Gyönyörű grafikája legyen.
ui.: Nem vetem meg a yaoikat, viszont max csak csók legyen benne. Remélem valaki segít, adok cserébe zöld kezet.
2014. ápr. 25. 11:17
1/6 anonim válasza:
Diabolik Lovers
Brothers Conflict
Earl and Fairy
2/6 A kérdező kommentje:
Elsőt láttam, nagyon jó.
Második... Jó a grafika, majd még meglátom.
A három viszont nem tetszik. :/
2014. ápr. 25. 13:03
3/6 A kérdező kommentje:
Harmadik
2014. ápr. 25. 13:03
4/6 anonim válasza:
A Free!-ben elég sok fiú van (*w*), és a grafikája is nagyon gyönyörű, csak nem harcolnak, hanem úszkálnak benne. Igen. Félmeztelenül. Van benne egy-két érdekes karakter, ha érted mire célzok... Ja, és sokan yaoi-nak mondják, de nem annak van besorolva és nem is történnek benne durva dolgok... (de mindenki azt képzel bele amit akar >.>)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, azért jöhet még ^^
2014. ápr. 26. 13:55
6/6 anonim válasza:
Kuroko no Basuke, számomra az egyik kedvenc :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!