Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik így a legszebb grafikáj...

Melyik így a legszebb grafikájú játék a világ?

Figyelt kérdés
Szerintem a FarCry3 meg a GTA V . Van ezeknél sokkal jobb ?

2013. dec. 19. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hát kb. a GTA 5 a legjobb de az Assassin's Creed IV nagyon nagyon nagyon nagyon jó... legalacsonyabb grafikán is olyan mint a FarCry 3
2013. dec. 19. 22:08
 2/17 A kérdező kommentje:
világon * :) okés még ? csak van még sok olyan jó
2013. dec. 19. 22:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Assassins Creed 3 Boston, max grafikán elég durva. De mondjuk Gothic 4 sem éppen rossz látvány. MOndjuk egyértelműen az újabb játékok vmivel jobb grafikával jönnek ki (bár ennek is van egy határa)
2013. dec. 19. 23:23
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Én a legújabb Cod és Bf-re szavazok. Nyomukba se ér a GTA V, tekintve, hogy nincs se pc se nextgen portja.
2013. dec. 20. 13:32
 5/17 anonim ***** válasza:

#4: CoD? Ez még viccnek is rossz...

Szerintem az AC IV a FarCry3-nál szebb, a GTA V-ről nem tudok sok mindent mondani, hiszen bár a 8 éves konzolokon tényleg nagyon jól néz ki, de a PC-s változathoz képest ezek egy szutykok lesznek nagy valószínűséggel. Szerintem még a Crysis 3 is benne van a top háromban, az is lenyűgözően néz ki.

2013. dec. 20. 13:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Mentségemre szóljon, hogy Ghost PC-t nem láttam még. Most hogy láttam: Nem a grafikai újítások miatt veszik az emberek...
2013. dec. 20. 17:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Crysis 3. Hivatalosan a legjobb grafikájú játék.
2013. dec. 20. 20:24
 8/17 Raccoonix válasza:
Ezt nagyon szépen beskatulyáztad. Ha minőséget kérdezed, akkor én jelenleg a Killzone:shadowfall-ra szavazok, ha pedig stílusilag szeretnél jót akkor személyes kedvencem a Prince of persia(borderlands motorral futott) vagy az Enslaved (NA de gyerekek GTA:V? komolyan? KOMOLYAN?
2013. dec. 20. 20:33
 9/17 anonim válasza:

Suerintem ez a 3 legjobb. (jelenleg)

1. Killzone Shadow Fall

2. Battlefield 4

3. Crysis 3

2014. máj. 18. 20:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Csak a sorrend pont fordítva helyes
2014. szept. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!