Vasárnap randim lesz,1. randi. Mit nézzünk meg a moziban? Nem nagyon találtam normálisat. Ötletek?
Mondjuk nem ártana tudnunk melyik városban és kb. mikor, de általánosságban ha biztosra akarsz menni, és ennyire bizonytalan vagy, akkor vagy valami lónyál (szigorúan erotikamentes!) romantikus filmre, vagy valami habkönnyű (lehetőleg női főszereplős) vígjátékra kéne nevezni.
Biztonságosnak tetszik a "Csajok Bosszója", vagy a "Halhatatlan Szeretők".
Ha ezek nem jók, akkor lehet valami "felejthető"-re beülni, ami után beültök még egy kávéra, sétáltok, ilyen lehet az "Amerikai kapitány 2", vagy valamelyik nyamvadék természetfilm.
Aztán ha kicsit nyomulni akarsz, ott az "ezerízű szerelem", vagy az "Idegen a tónál".
budapesten:)
nő létemre vicces volt ez végigolvasni:)
nekem kell választanom, a srác azt mondta, mindegy mit, csak velem legyen...:)):D
az érdekelne van e normális, és mégis mit. ezeket én is néztem.. hát nem tudom, nem valami jó a választék most a moziban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!