Van olyan film ami egy fiú átalakulását dolgozza fel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy fiú, aki önismereti zavarokkal küzdd, szociális fóbiája van, vagy túl zárkózott és a lányok terén sem kimagasló a helyzete, de valami történik, vagy elhatározza hogy nem jó ez így, és a film végéig egy új ember lesz belőle?
Próbáltam ilyen értelmesen leírni.Van ilyen film?
2014. jan. 3. 22:04
1/3 anonim válasza:
Hasonló az Egy különc srác feljegyzései c. film. Nagyon jó!! :) Kétszer is megnéztem, sőt el is olvastam könyvben.
2/3 anonim válasza:
igen én is az Egy különc srác feljegyzéseit akarta írni elsőnek. mert ez a elgjobb a másik két film sem rossz.
Nyomás alatt- amelyikben Emma Roberts is játszik asszem 2 film is van ezzel a címmel.
Rokonlelkek-szintén szerepel benne Emma Roberts
Nagyszerű még a Skins című sorozat(magyar fordításban Spanok) természetesen a britt, az amerikai nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!