Ki vagy doki 13 évesnek?
Figyelt kérdés
17 vagyok, a húgom 13. Szeretném elkezdeni a Ki vagy doki sorozatot, és a húgom azért nyafog, hogy ő is nézni akarja velem majd. Még nem kezdtem el, nem nagyon tudom, mire számíthatok. Hagyhatom egy 13 éves lánynak, hogy nézze? (Értsd: vannak-e benne durva részek, igen, minden értelemben)2014. ápr. 19. 14:07
21/23 anonim válasza:
Na jó, de szvsz a Csend sem lehet sokkal ijesztőbb, mint pl. a dementorok a HP-ből. De egyébként is nagyon egyénfüggő, hogy ki mitől fél és meddig, a legjobb kipróbálni, aztán megkérdezni.
22/23 anonim válasza:
Én még az rtl-n néztem amikor 2006-ban kiadták az újat magyarul akkor 6 éves voltam. Szóval egy 13 évesnek simán megengedném.
F/14
23/23 anonim válasza:
Én 8 évesen láttam először az RTL Klub-on még annó! Hát mint ne mondjak, nagyon bejött, és a mai napig nézem, és láttam minden egyes részt! Szóval csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!