Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki vagy doki 13 évesnek?

Ki vagy doki 13 évesnek?

Figyelt kérdés
17 vagyok, a húgom 13. Szeretném elkezdeni a Ki vagy doki sorozatot, és a húgom azért nyafog, hogy ő is nézni akarja velem majd. Még nem kezdtem el, nem nagyon tudom, mire számíthatok. Hagyhatom egy 13 éves lánynak, hogy nézze? (Értsd: vannak-e benne durva részek, igen, minden értelemben)

2014. ápr. 19. 14:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Na elkezdtétek végülis? :D
2014. ápr. 25. 23:30
 12/23 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan nézheti. Én 10 voltam amikor elkezdtem nézni, nekem is a testvérem adta oda.
2014. máj. 1. 09:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Van benne egy-két felnőtt kiszólás, de szerintem ezek elmennek a feje fölött. Az ijeszgetés meg ralatív.

Vér nincs benne. Trancsírozás nincs benne. Pilótakekszel fenyegetik a hatvanas évekből ittragadt, vécépumpát lóbáló sószórókat. Jack Harkness körbeflörtöl mindenkit nemtől függetlenül (semmi grafikus nem történik). Űrbálna. Vérmes kertitörpék és még vérmesebb szabadságszobor. Gumikalapáccsal vezetett űrhajó.

Szerintem simán.

2014. máj. 5. 02:27
 14/23 anonim válasza:
én is olyan 10-11 évesen néztem a bátyámmal akkor nem nagyon érdekelt de kb 13 évesen el kezdett érdekelni most 14 vagyok nézem és nincs bajom.bár igaz a síró angyalos rész egy kicsit fosatós de rosszat nem lehet álmodni tőle.egy pár rész matt smith el még vicces is :)
2014. máj. 9. 11:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Nézd meg a koncertes specialt- tele van tíz körüli kölkökkel a terem. Eredetileg ők voltak a célközönség
2014. máj. 9. 22:06
 16/23 anonim válasza:
Én 12 voltam, amikor elkezdtem, öcsém még nem volt 9, amikor rászoktattam, szóval nyugodtan! :-)
2014. máj. 12. 15:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem simán! Én 13 évesen Trónok Harcát néztem, és semmi bajom nem lett tőle.
2014. jún. 18. 18:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Simán, Angliában a mai napig gyerekműsorként adják. Ennek ellenére vannak benne mélyebb, megrázóbb tartalmak, de az éretlenebb korosztály ezeket szerintem nem is nagyon fogja fel, csak azt, hogy jé, a vicces élien most szomorú. Nincs benne semmi, amit egy 13 éves ne láthatna.
2014. jún. 20. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok, tavaly kezdtem el nézni, és nagyon tetszik :) a Blink nem is annyira ijesztő egyébként.

Tehát ajánlom minden korosztálynak! :)

2014. jún. 28. 20:50
 20/23 anonim ***** válasza:
A "Blink" annyira nem, de a 4. évadban a "Midnight" szerintem viszonylag ijesztőbb, meg talán a 6. évadban a Silence-lények valamelyest. :)
2014. aug. 9. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!