Ki vagy doki 13 évesnek?
Figyelt kérdés
17 vagyok, a húgom 13. Szeretném elkezdeni a Ki vagy doki sorozatot, és a húgom azért nyafog, hogy ő is nézni akarja velem majd. Még nem kezdtem el, nem nagyon tudom, mire számíthatok. Hagyhatom egy 13 éves lánynak, hogy nézze? (Értsd: vannak-e benne durva részek, igen, minden értelemben)2014. ápr. 19. 14:07
12/23 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan nézheti. Én 10 voltam amikor elkezdtem nézni, nekem is a testvérem adta oda.
13/23 anonim válasza:
Van benne egy-két felnőtt kiszólás, de szerintem ezek elmennek a feje fölött. Az ijeszgetés meg ralatív.
Vér nincs benne. Trancsírozás nincs benne. Pilótakekszel fenyegetik a hatvanas évekből ittragadt, vécépumpát lóbáló sószórókat. Jack Harkness körbeflörtöl mindenkit nemtől függetlenül (semmi grafikus nem történik). Űrbálna. Vérmes kertitörpék és még vérmesebb szabadságszobor. Gumikalapáccsal vezetett űrhajó.
Szerintem simán.
14/23 anonim válasza:
én is olyan 10-11 évesen néztem a bátyámmal akkor nem nagyon érdekelt de kb 13 évesen el kezdett érdekelni most 14 vagyok nézem és nincs bajom.bár igaz a síró angyalos rész egy kicsit fosatós de rosszat nem lehet álmodni tőle.egy pár rész matt smith el még vicces is :)
15/23 anonim válasza:
Nézd meg a koncertes specialt- tele van tíz körüli kölkökkel a terem. Eredetileg ők voltak a célközönség
16/23 anonim válasza:
Én 12 voltam, amikor elkezdtem, öcsém még nem volt 9, amikor rászoktattam, szóval nyugodtan! :-)
17/23 anonim válasza:
Szerintem simán! Én 13 évesen Trónok Harcát néztem, és semmi bajom nem lett tőle.
18/23 anonim válasza:
Simán, Angliában a mai napig gyerekműsorként adják. Ennek ellenére vannak benne mélyebb, megrázóbb tartalmak, de az éretlenebb korosztály ezeket szerintem nem is nagyon fogja fel, csak azt, hogy jé, a vicces élien most szomorú. Nincs benne semmi, amit egy 13 éves ne láthatna.
19/23 anonim válasza:
14 éves vagyok, tavaly kezdtem el nézni, és nagyon tetszik :) a Blink nem is annyira ijesztő egyébként.
Tehát ajánlom minden korosztálynak! :)
20/23 anonim válasza:
A "Blink" annyira nem, de a 4. évadban a "Midnight" szerintem viszonylag ijesztőbb, meg talán a 6. évadban a Silence-lények valamelyest. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!