Melyik a kedven Naruto shippuden szereplőtök?
Tudom direkt írtam így XD
Amúgy nem tudom ki pontozott le, de csak azért mert megmondtam a kedvenc karakterem? Az se lehet százas
Elsősorban
UZUMAKI NARUTO : -kitartó,soha nem adja fel, és szerintem rengeteg embert motivál/motiválhat a karaktere, mellesleg megvédi a barátait és nagyon erős, meg bírom.
ITACHI: - mint kiderült ő valóban egy jó ember volt végig aki az öccsét szerette volna megvédeni, nagyon bírom, erős
NEJI: nagyon bírom, erős
GAARA: na ő is az egyik kedvencem, Naruto nagy hatással van rá, teljesen megváltozik, háború előtt nagyon megható beszédet mond, erős, megvédi Narutot:)
TSUNADE: na, mióta benne van a Narutoba azóta az egyik kedvencem, nagyon bírom :))
MINATO: egyszerűen imádom, feláldozta magát gyerekéért, nagyon erős
DEIDARA:nagyon őrült, nagyon bírom.
PEIN/NAGATO: ő se volt rossz egyébként,csak Obito tele beszélte a fejét mindenféle hülyeséggel, meg Hanzou is megbántotta, de a végén teljesen jó lett, feláldozta magát :)
meg egyébként mindenkit szeretek majdnem, de elsősorban őket akiket leírtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!