Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedven Naruto shippud...

Melyik a kedven Naruto shippuden szereplőtök?

Figyelt kérdés
Aki szeretné többet is írhat, meg azt is hogy miért, szívesen elolvasom :)

#Naruto #shippuden.
2014. ápr. 17. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
maito gai és kisame
2014. ápr. 19. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
ja én nem gay-nek kell írni.Eredetileg Gai, de a fordításban Guy,de nem Gay, mert az homárt jelent xd
2014. ápr. 19. 23:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Tudom direkt írtam így XD

Amúgy nem tudom ki pontozott le, de csak azért mert megmondtam a kedvenc karakterem? Az se lehet százas

2014. ápr. 20. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Elsősorban

UZUMAKI NARUTO : -kitartó,soha nem adja fel, és szerintem rengeteg embert motivál/motiválhat a karaktere, mellesleg megvédi a barátait és nagyon erős, meg bírom.

ITACHI: - mint kiderült ő valóban egy jó ember volt végig aki az öccsét szerette volna megvédeni, nagyon bírom, erős

NEJI: nagyon bírom, erős

GAARA: na ő is az egyik kedvencem, Naruto nagy hatással van rá, teljesen megváltozik, háború előtt nagyon megható beszédet mond, erős, megvédi Narutot:)

TSUNADE: na, mióta benne van a Narutoba azóta az egyik kedvencem, nagyon bírom :))

MINATO: egyszerűen imádom, feláldozta magát gyerekéért, nagyon erős

DEIDARA:nagyon őrült, nagyon bírom.

PEIN/NAGATO: ő se volt rossz egyébként,csak Obito tele beszélte a fejét mindenféle hülyeséggel, meg Hanzou is megbántotta, de a végén teljesen jó lett, feláldozta magát :)

meg egyébként mindenkit szeretek majdnem, de elsősorban őket akiket leírtam:)

2014. ápr. 20. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Naruto, körübelül azért amit az előző írt. És Nagatoék, mert szerintem teljesen igazuk volt, de a módszereikkel nem értek egyet.
2014. ápr. 21. 07:03
 16/18 Balanus_concavus válasza:
Danzo
2014. máj. 2. 00:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Megvan benned a sötétség, te gyökér! XDDD
2014. máj. 2. 12:18
 18/18 T.sára válasza:
Nekem a kedvencem Itachi, Nagato, Deidara, és Minato.
2014. máj. 17. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!