Naruto Manga! 673-ik rész. SPOILER!?
Sasuke milyen rinnegant kapott szerintetek? Mintha ötvözne lenne a sharingan és a rinnegan. Mivel nem olyan mint madaráé.
Plusz csak az egyik szeme a sharingan+rinnegan kombó,a,másik mintha megmaradt volna sima sharingannak)
Ezt a kombinációt se értem pontosan,mivel a sharinganból alakul ki a rinnegan,ha teljesülnek a feltételek.
Talán egy gyengébb rinnegan fajta lenne?(..)
Vagy netalán az amaterasu miatt maradt sharingan forma is benne?Bár ez se lenne nyerő ötlet mivel a susanoo az a amaterasu+Tsukuyumi-ból jön létre elvileg,susanooja meg van madarának is.
Naruto meg elég pöpec lett :D Most tud használni elvileg minden fajta elemet,sőt nem is sima elemeket.
Son láva technikáját,is ötvözte a rasen shurikennel.
Akkor simán tudja irányítani a föld technikákat,vizet is isobu erejével. Szél elemét is felerősítheti chomei típusával.
Elvileg akkor mindenre képes lenne naruto,mivel ha gyuuki erejét,isobu erejét, elkérné ezzel hatalmas vízi elem feletti erőt kapna,e mellé shukaku föld ereje.. és mehetne a fa stílus is.Nemde? :D
A kombináció korlátlan,sőt egy összes bijuu eleme kombinálva a rasen shurikennel... :) Bár ez szerintem megfog biztos valósulni az utolsó csapásnál.
Érdekelnek a vélemények,gondolatok,minden :D
Uchihák+Senjuuk erejét megkapta mivel az öreg sennin,odaadta neki az erejét.Amiben van senjuu vonal is.
Talán ez valami turbózott rinnegan lenne akkor? Mivel alapból volt neki egy uchiha ereje,és ehhez még jött neki egy uchiha+senjuu kombináció mivel az öreg az őse mind2 vérvonalnak.
Na de a másik furcsaság..miért csak az egyik szeme?
Gondolom jövőhéten kiderül :) Bár lehet csúszni fog az ünnepek miatt...
A kinézete akkor sem sima rinnegan.Ez másabb. :)
Következő részbe gondolom tisztább lesz a kép.
Narutora meg kíváncsi vagyok,megmarad ott hogy tudja kombinálni a rasen shurikent a bijuuk elemével(chakrájával) ,és a végén az összeset 1 rasen shurikenbe. Vagy netalán új képességei lesznek,itt a fa elemre gondolok,vagy bármi más.
Na és milyen lesz bijuu módba :D
Nem tudja még használni a fa elemet,csak a természet reagál a chakrájára. Mikor bijuu módban van.
Talán most :D
Ez a jelzés szerintem az erőt jelképezi amit kaptak a sennintől.
Jah értem akkor,szerintem úgy tudná használni ha elkérné shukaku chakráját (föld,homok),meg isobu+gyuuki chakráját(az víz)
Ebből lesz a fa elem,és ebben az esetben is szerintem azért tudná megcsinálni mert hatalmas chakra mennyiséget kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!