Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto Manga! 673-ik rész....

Naruto Manga! 673-ik rész. SPOILER!?

Figyelt kérdés

Sasuke milyen rinnegant kapott szerintetek? Mintha ötvözne lenne a sharingan és a rinnegan. Mivel nem olyan mint madaráé.

Plusz csak az egyik szeme a sharingan+rinnegan kombó,a,másik mintha megmaradt volna sima sharingannak)

Ezt a kombinációt se értem pontosan,mivel a sharinganból alakul ki a rinnegan,ha teljesülnek a feltételek.

Talán egy gyengébb rinnegan fajta lenne?(..)

Vagy netalán az amaterasu miatt maradt sharingan forma is benne?Bár ez se lenne nyerő ötlet mivel a susanoo az a amaterasu+Tsukuyumi-ból jön létre elvileg,susanooja meg van madarának is.

[link]

Naruto meg elég pöpec lett :D Most tud használni elvileg minden fajta elemet,sőt nem is sima elemeket.

Son láva technikáját,is ötvözte a rasen shurikennel.

Akkor simán tudja irányítani a föld technikákat,vizet is isobu erejével. Szél elemét is felerősítheti chomei típusával.

Elvileg akkor mindenre képes lenne naruto,mivel ha gyuuki erejét,isobu erejét, elkérné ezzel hatalmas vízi elem feletti erőt kapna,e mellé shukaku föld ereje.. és mehetne a fa stílus is.Nemde? :D

A kombináció korlátlan,sőt egy összes bijuu eleme kombinálva a rasen shurikennel... :) Bár ez szerintem megfog biztos valósulni az utolsó csapásnál.

Érdekelnek a vélemények,gondolatok,minden :D

2014. ápr. 16. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen szeme volt a 10farkúnak ha visszanézed. Sztem azért nem normál Rinneganja lett Sasukének, mert ahhoz Uchihák+Senjuuk ereje kell, de ha az megtörtént volna, akkor ugyebár Sasuke teljesen hasonló lenne Madarához, mert Madara Indra reinkarnációja volt és mikor megszerezte Hashirama erejét és így feléledt a Rinneganja akk Indra elhagyta a testét és Rikudo lett Madara. Rikudo pedig ugyebár előző részben azt mondta,h ennek nem lett volna szabad megtörténnie, szal Sasukén biztos módosított vmit.
2014. ápr. 16. 20:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Uchihák+Senjuuk erejét megkapta mivel az öreg sennin,odaadta neki az erejét.Amiben van senjuu vonal is.

Talán ez valami turbózott rinnegan lenne akkor? Mivel alapból volt neki egy uchiha ereje,és ehhez még jött neki egy uchiha+senjuu kombináció mivel az öreg az őse mind2 vérvonalnak.

Na de a másik furcsaság..miért csak az egyik szeme?

Gondolom jövőhéten kiderül :) Bár lehet csúszni fog az ünnepek miatt...

2014. ápr. 16. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a másik szeme is rinnegan de, hogy villogtassa magát most csak a jobb szemét aktiválta. Volt már korábban is olyan amikor csak az egyik szeme volt mangekyou-s . És egyébként Naruto tényleg elég pöpec lett. Nagyon várom a folytatást.
2014. ápr. 17. 13:23
 4/11 A kérdező kommentje:

A kinézete akkor sem sima rinnegan.Ez másabb. :)

Következő részbe gondolom tisztább lesz a kép.

Narutora meg kíváncsi vagyok,megmarad ott hogy tudja kombinálni a rasen shurikent a bijuuk elemével(chakrájával) ,és a végén az összeset 1 rasen shurikenbe. Vagy netalán új képességei lesznek,itt a fa elemre gondolok,vagy bármi más.

Na és milyen lesz bijuu módba :D

2014. ápr. 17. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Naruto szerintem tudja használni a fa elemet, de nem csak a rasen suriken kombinálására fogja használni az elemi konbinációkat. Egyébként még tényleg vannak új képeségeik amik nincsenek tisztázva. [link]
2014. ápr. 17. 16:26
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tudja még használni a fa elemet,csak a természet reagál a chakrájára. Mikor bijuu módban van.

Talán most :D

Ez a jelzés szerintem az erőt jelképezi amit kaptak a sennintől.

2014. ápr. 17. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen az a jel az erejüknek a valamije, de egy egy új képesség. Habár azt nemértem mért ne tudná használni a fa elemet?
2014. ápr. 17. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Mivel ha tudná most használni akkor már rég megmutatta volna az erejét. Amikor zetsukat ölt csak azért lettek fák,mert reagáltak a chakrájára.
2014. ápr. 17. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor még nem tudta használni a fa elemet amikor a Zetsukat intézte el. Én nem azt mondom, hogy már rég tudja használni csak most, hogy Hagoromoval találkozott és ott van benne a 9 bijuu. Vagyis egy részük.
2014. ápr. 17. 18:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Jah értem akkor,szerintem úgy tudná használni ha elkérné shukaku chakráját (föld,homok),meg isobu+gyuuki chakráját(az víz)

Ebből lesz a fa elem,és ebben az esetben is szerintem azért tudná megcsinálni mert hatalmas chakra mennyiséget kapna.

2014. ápr. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!