Szerintetek mi lesz a Naruto Shippuuden vége az eddig látottak alapján?
Sztem már eléggé elvan ba szva ahhoz,h ne lehessen jó vége, és remélem nem lesz semmilyen jellegű folytatás.
Am sztem majd kiszabadul Kaguya a fából és ellene fognak harcolni, tehát végül nem Madara lesz a fő főellenség.
"A végére már mindenki holt lesz."
Pont ez a probléma, hogy senki sem fog meghalni. Ráadásul ennyi harc után. SPOILER!
(Naruto már gyógyítani is tud tulajdonképpen --> lásd Gai a 8. kapu után)
Annyi eltúlzás van benne!
*** SPOILER veszély! ****
-----------------------------------------------------------
(Nem elég, hogy agyon vannak tápolva, de ráadásul nem is akárhogyan. Naruto ráteszi a tenyerét Gai-ra aki a 8. kapu után is életben marad, igaz hogy úgy volt beállítva a 8. kapu, hogy aki használja az meghal. Ráadásul Naruto nem is tudja, hogy hogyan sikerült Gai-t megmenteni. De ez előtt még Madara fekete gömbjeit úgy rúgja el, mint óvodás a gumilabdát, holott eddig egyik hokage sem tudott még csak hozzá érni sem, még Hashirama sem. Aztán amin pláne kiakadtam, a szél elemű rasenshuriken megtanulásával Naruto nem keveset szopott, erre pedig már a láva(!) elemű rasenshurikent gond nélkül megcsinálja, úgy mint ha mindig is tudta volna kisujjból kirázva.
Szászke-kúnnak az egyik szeme már rinnegan, ez még oké is, erre azért lehetett számítani, na de milyen rinnegant kapott? Olyan rinnegant ami úgy néz ki mint egy 9 pöttyös sharingan.
Oké, hogy ideje volt már, hogy mindketten kapjanak valami új power up-ot, na de ez már túlzás volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!