Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz a Naruto...

Szerintetek mi lesz a Naruto Shippuuden vége az eddig látottak alapján?

Figyelt kérdés
És ha vége lesz még lesz-e folytatása?
2014. ápr. 16. 20:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
[link] 14:35 itt kezdödik a lényeg. Egyébként valóban Sasorit nem vettem figyelembe.
2014. ápr. 24. 23:02
 32/40 anonim ***** válasza:
ennek az egész narutónak az a lényege h Narutonak az az álma hogy hokage legyen ha ez megtörténik akkor már nincs folytatás ez a vége nem az lesz h majd a háború elrendeződése után majd itt Naruto megint nagy hőstetteket fog véghez vinni ez az egész filmnek,mangának a lényege h hokagévé váljon
2014. ápr. 25. 14:21
 33/40 anonim ***** válasza:

Gondolom legyőzik a gonoszt, aztán kikiáltják Narutot meg a többieket hőssé aztán , hát nem tudom szerintem nem lesz Hokage mert most Tsunade van....meg az már annyira egyértelmű lenne...

De most komolyan minek haljanak már meg többen ? Így is vannak 15-en Saival 16-an

( Naruto,Sakura,Sasuke,Ino,Shikamaru,Choji,Hinata,Shino,Kiba,Neji,Tenten,Lee,Gaara,Kankuro,Temari)

Ebből több mint a felét csúfolták, meg ilyen szar életük volt,lelkisérültek...Ráadásul már egy csomóan meghaltak Jiraiya :""( Asuma :""( is....most még Neji is :""((...Meg a mesterek felének is vagy a csapattáraik vagy valakijük meghalt.....Nem tudom...igazából így, hogy pl Jiraiya sensei-t megölték így amire senki nem számított, meg most pont szegény Nejit is.....Na mindegy...én azért utolsó részként beraknék egy ilyen dupla epizódos részt vagy egy 1 órás különkiadást , hogy Naruto meg pl Sakura lenne a műsorvezető ( mint az egyik részben )...és behívnának mindenkit akik meghaltak a gonoszokat is...és visszatekintenének régi részekre meg kikérdeznének mindenkit.xDd

2014. jún. 25. 20:23
 34/40 anonim válasza:

Sasuke meg hal Naruto dühében fel éleszti magának a rinnegant es legyözi obitot.kozben az 1.hokage a Madaraval küzd.Naruto segit neki és le pecsételik.

Vissza mennek a faluba Naruto hokage lessz es a Bijjuk vezetöje.

Hinataval összeházasodik és HAPPY END!

Szerintem ez lessz.

2014. nov. 18. 23:31
 35/40 anonim ***** válasza:
már vége van. Legyőzték Obitót, Madara lett a főgonosz és teljesen feltámasztotta magát, Rikudo senin kettéosztotta az erejét Naru és Sasu között, Madara jinchuriki lett és újjászületett belőle Rikudo anyja Kaguya aki a főfőgonosz lett, mindenkit elkapott a végső tsukuyomi, kivéve Naru+Sasu+Kakashi+Saku+Obito és ők legyőzték Kaguyát, Obito meghalt, Madara meghalt, Sasu örökre elakarta zárni a bijukat és megölni Narut, Sasu vs Naru döntetlen, megszűnt a genjutsu, Kakashi hokage lett, ennyi a normál sztori, de lett egy sokéves időugrás ahol Kakashi lemondott és elment a lenyomorodott Gaijal kirándulni, Ino+Sai=1 gyerek Shika+Temari=1 gyerek Chouji+Karui=1 gyerek Sasu+Saku=1 gyerek Naru+Hina=2 gyerek, Anko elhízott, Shino tanár lett, Kiba összejött egy macskás csajjal stb , Sasu magányosan kóborol, Naru lett az új hokage, az új Konohában vannak felhőkarcolók, új 5 kage:Gara, Naru, Chujuro, Darui és Onoki lányunokája
2014. nov. 19. 12:45
 36/40 anonim ***** válasza:
35-ös de rendes voltál, hogy elSPOILERkedtél mindent!
2014. nov. 20. 16:43
 37/40 anonim ***** válasza:
Úgy kezdtem,h "már vége", így elég egyértelmű,h spoiler követi. De ha ennyiből nem esett le, akkor utána a "legyőzték Obitót" kezdettel még nyilvánvalóbb, szal ha nem vagy rá kíváncsi akk nem olvasod tovább...
2014. nov. 21. 16:28
 38/40 A kérdező kommentje:

Ja már vége van aki el akarja olvasni az utolsó két Manga fejezettet az itt megteheti.

Az Anime természetesen még fut és még jön az Utolsó Movie is ebből többet meg fogunk tudni arról az időről ami a 699 és a 700 fejezet között történt plusz 2015 tavaszán meg fog jeleni még Naruto Manga ami már a gyerekekről fog szólni

konohagakure.hu/manga/Naruto/699

konohagakure.hu/manga/Naruto/700

2014. nov. 22. 11:13
 39/40 A kérdező kommentje:
2014. nov. 22. 11:16
 40/40 anonim ***** válasza:
a legvége h naruto lesz a hokage
2016. aug. 12. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!