Szerintetek mi lesz a Naruto Shippuuden vége az eddig látottak alapján?
Gondolom legyőzik a gonoszt, aztán kikiáltják Narutot meg a többieket hőssé aztán , hát nem tudom szerintem nem lesz Hokage mert most Tsunade van....meg az már annyira egyértelmű lenne...
De most komolyan minek haljanak már meg többen ? Így is vannak 15-en Saival 16-an
( Naruto,Sakura,Sasuke,Ino,Shikamaru,Choji,Hinata,Shino,Kiba,Neji,Tenten,Lee,Gaara,Kankuro,Temari)
Ebből több mint a felét csúfolták, meg ilyen szar életük volt,lelkisérültek...Ráadásul már egy csomóan meghaltak Jiraiya :""( Asuma :""( is....most még Neji is :""((...Meg a mesterek felének is vagy a csapattáraik vagy valakijük meghalt.....Nem tudom...igazából így, hogy pl Jiraiya sensei-t megölték így amire senki nem számított, meg most pont szegény Nejit is.....Na mindegy...én azért utolsó részként beraknék egy ilyen dupla epizódos részt vagy egy 1 órás különkiadást , hogy Naruto meg pl Sakura lenne a műsorvezető ( mint az egyik részben )...és behívnának mindenkit akik meghaltak a gonoszokat is...és visszatekintenének régi részekre meg kikérdeznének mindenkit.xDd
Sasuke meg hal Naruto dühében fel éleszti magának a rinnegant es legyözi obitot.kozben az 1.hokage a Madaraval küzd.Naruto segit neki és le pecsételik.
Vissza mennek a faluba Naruto hokage lessz es a Bijjuk vezetöje.
Hinataval összeházasodik és HAPPY END!
Szerintem ez lessz.
Ja már vége van aki el akarja olvasni az utolsó két Manga fejezettet az itt megteheti.
Az Anime természetesen még fut és még jön az Utolsó Movie is ebből többet meg fogunk tudni arról az időről ami a 699 és a 700 fejezet között történt plusz 2015 tavaszán meg fog jeleni még Naruto Manga ami már a gyerekekről fog szólni
konohagakure.hu/manga/Naruto/699
konohagakure.hu/manga/Naruto/700
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!