Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi lesz a Naruto...

Szerintetek mi lesz a Naruto Shippuuden vége az eddig látottak alapján?

Figyelt kérdés
És ha vége lesz még lesz-e folytatása?
2014. ápr. 16. 20:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy a Naruto-bol is egy bleach féle anime lessz, a végére már Naruto erősebb lessz mint Hagoromo. A csicska Sasuke-ból meg egy kikurt erős karakter lessz a végén. Az író túlságosan legyengítette Sasuke-t az elején, most pedig egy hiper, super rinnegant kapott csak úgy és tuti hogy lessz vagy 15-20db új jutsuja. Az író hirtelen erősíti meg a karaktereket, ez nem jó. Apránként kellett volna nem hirtelen.
2014. ápr. 18. 12:59
 12/40 anonim ***** válasza:
A Naruto túlságosan kiszámítható, mindig tudod mi következik + lesülyedt a bleach szintjére, hirtelen erősíti meg Sasuke-t és Naruto-t.
2014. ápr. 18. 13:04
 13/40 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek ezzel! Anno még egy tsukoyomi, egy chidori és a rasengan mennyire brutál skill-nek tűnt. Heh...most pedig már egy rinnegan, egy rasenshuriken, egy amaterasu és a biju bomba is olyan, hogy gyakorlatilag szart sem ér.

Én ezek után azon sem lepődnék meg ha Naruto a láva elem mellé megkapná a jég vagy a fa elemet is. XD

De Szöcskének is mi a fenének kellett ilyen rinnegant kapnia, elég lett volna neki egy végső susanoo aztán

szevasz.

És tényleg olyan lesz a Naruto, mint a Bleach. Ichigo is már minden létező erőt birtokol, még hozzá úgy, hogy nem is edzett semmit jóformán.

A Fairy Tail és a One Piece azért is jobbak, mert ott a főhősök nincsenek ennyire agyon tápolva, és pláne nem ilyen ütemben.

2014. ápr. 18. 13:51
 14/40 anonim ***** válasza:
Mivel Naruto rendelkezik a HAT ÚT senjutsujával ezért bizony tudja használni pl: a fa elemet. Ahogy láthattuk Narutonak megy már a fém elem és azokat a fekete gömböket is tudja használni. [link]
2014. ápr. 18. 15:07
 15/40 anonim ***** válasza:
Bocs nem azt az oldalt akartam berakni. [link]
2014. ápr. 18. 15:10
 16/40 anonim ***** válasza:

"Ahogy láthattuk Narutonak megy már a fém elem"

Fém elem? Ilyen nem is szerepel a mangában.

2014. ápr. 18. 15:12
 17/40 anonim ***** válasza:
Nem inkább fény elem?
2014. ápr. 18. 15:13
 18/40 anonim ***** válasza:
Azokra a chakra fém rudakra gondoltam amiket Nagato, Madara és most már Naruto is tud használni.
2014. ápr. 18. 15:29
 19/40 anonim ***** válasza:

Ja...értem már. De az nem fém-elem, hanem csupán egy technika amivel a chakravezető rudak használatára képes.

Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy vajon képes lesz-e fa-elemet használni.

2014. ápr. 18. 15:40
 20/40 anonim ***** válasza:
Szerintem már tudja, de nekem úgytűnik nagyon eltértünk a kérdéstől.
2014. ápr. 18. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!