Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Medaka Box-ban összejön a...

A Medaka Box-ban összejön a diákelnök Zenkichi-vel?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem! Legalább is anime szerint nem, viszont reménykedek harmadik évadban és talán alakul valami. Viszont nem fognak shounen animében random összejönni az emberek!
2014. ápr. 9. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
És mikkor jelenik meg a 3-dik évad ?
2014. ápr. 9. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mint írtam reménykedem benne, egyenlőre még nincs bejelentve hogy jönne, mivel a mangája véget ért, viszont még hátra van elég sok rész a mangából. Ha jól tudom az első 70 Chaptert dolgozta fel, azt is filleresen és kihagyásokkal.
2014. ápr. 9. 17:34
 4/4 Z 8.31 válasza:
Igen összejönnek. Végigolvastam a mangáját angolul, nem értem miért nem csináltak még 3. évadot, az anime cirka 1/8-a a mangának (és akkor még sokat mondtam). Ha tudsz angolul feltétlenül olvasd el, sok fordulat,harc, poén. Privátban, ha akarod leírom miről szólt.
2014. jún. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!