Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Alkonyat filmekben Jacob...

Az Alkonyat filmekben Jacob összejön valakivel? Ha igen ak kivel?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 18:45
 1/6 anonim válasza:
90%
Végén Renesmee (Edward és Bella félvámpír lánya) fog neki bevésődni
2014. márc. 30. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) de szerintem az úgy olyan rossz... elvégre Bella is tetszik neki aztán összejön a lányával.
2014. márc. 30. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
De "bevésődött"...így nem sok választása volt:) nem tehet ellene semmit
2014. márc. 30. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi de én még elég "kezdő" vagyok ilyen szintem. :) Mt jelent az, hogy bevésődni?
2014. márc. 31. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a ha egy farkas megtalálja az igazit, pontosabban amikor elösször igazán észreveszi az illetőt, akkor nem tud többet elnézni, már csak őt látja, stb. (tehát valamivel mélyyebb mint csak a nagy betüs Igazi szerelem)

Amugy Bella és Jacob ( könyvben ki lett mondva) ha nem lettek volna misztikus dolgok (pl. :vámpírok) , akkor ők lettek volna az Igaziak egymásnak . Ha ez megnyugtat.

2014. márc. 31. 22:32
 6/6 anonim válasza:
jacob renesmee "miatt" volt szerelmes bellába, akkor derül ki, amikor bella kidobja, mikor megtudja, hogy a jakenek bevésődött a lánya
2014. júl. 31. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!