Edward vs. Jackob? Kinek ki?
Mikor megkérdeztem az osz. társaim rávágták, hogy "Jackob"! (Igen, a kinézete miatt válaszolták ezt).
De, aki olvasta a könyvet tudhatja, hogy Edward jobban nézz ki, és a természete is más. Tőlék kérdezem inkább....
"És szerinted a könyv tudja jobban, vagy azok, akik nézik a filmet? :D"
Lehet, hogy a könyvben mindkettő jó pasinak van leírva, a filmhez meg ők voltak kéznél. Amúgy Jacob nem rossz, de nem is annyira jó, mert számomra csak átlagos:$ Ja és én nem olvastam, csak az első filmet láttam belőle, úgyhogy a többiről nem tudok nyilatkozni:$:):)
Én olvastam a könyvet, kedvenceim Emmett és Carlisle.
De mivel Edward éd Jacob között kell választani, én azt mondom Edward, mivel előbb láttam a filmet mint a könyvet olvastam volna, ix mikor olvasok a színészeket látom magam előtt.
De személyiség és kinézet alapján Edward.
Üzenem annak aki ezt írta "Nem, kell, hogy értsd"....:
Van egy érzésem, hogy ebben egyetértünk.... :D
Amikor 10 éves voltam és még tetszett a twilight, akkor Edward-párti voltam.
Mivel a könyveket is mind olvastam, ha most kell választanom, szintén Edward-párti vagyok, neki "drukkoltam", de a filmeket már utálom, rájöttem, hogy mennyire gázak, borzalmas színészek, nem tudnak játszani, a rendező se lehetett valami lángelme. A színészeknél egyébként Taylor jobban néz ki, mint Robert Pattinson.
Jacob:) Örökre!!!
Olvastam a könyveket, és hát nekem akkor Jacob...
(nem a teste miatt)
De akkor neked ezek szerint Edward :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!