Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok Harcában hogyan...

A Trónok Harcában hogyan lesznek a mások?

Figyelt kérdés
Igy születik vagy meghal és megmásul vagy hogy?:D
2014. márc. 27. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:

A Mások a hideggel jönnek, illetve a hideg a Másokkal jön.

Amúgy vannak a Mások, meg a "simán" életre kelt hullák. A Másokról nem tudni,h hogyan jönnek létre. Az alantasabb mások pedig úgy,hha mondjuk valaki meghal nagyon Északon, akk utána életre kel és elkezdi öldökölni az élőlényeket, amik halálukkal szintén ilyen járkáló gyilkoló hullák lesznek.

2014. márc. 27. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:

A Mások egy önálló faj, valószínűleg saját célokkal és kultúrával. Legalábbis az biztos, hogy szeretik a kardvívást.

Szintén rendelkeznek warg képességekkel, így tudják felhasználni a hullákat is.

De igen, elképzelhető, hogy embereket is magukhoz hasonlóvá tudnak tenni.

Egyébként az egyik Stark ős egy Mást vett feleségül még jó pár ezer évvel a sztori kezdete előtt. Őket nevezték az Éjkirálynak és az Éjkirálynőnek és a varsafák előtt mutattak be áldozatokat az isteneknek. Elképzelhető, tehát, hogy a Starkokban ott van a Mások vére is. Legalábbis öreg Nan szerint.

Mások úgy ismerik a történetet, hogy az Éjkirály egy Bolton volt. De más változatai is vannak.

2014. márc. 27. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Embereket is áttudnak konvertálni. Az egész sztori így kezdődik, lásd 1. könyv prológusa :D
2014. márc. 27. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Az egy élőhalott volt már, nem igazi Más.
2014. márc. 27. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
*legalábbis ha Waymar Royce-ra gondolsz
2014. márc. 27. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Na angolul nem tudtam, mi a neve. Tehát akit egy Más "visszahoz", az ez [link]

De ők nem Mások.

2014. márc. 27. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam,h "igazi" Mást csináltak belőle, csak magukhoz hasonlót ahogy te írtad. Elvégre a Mások meg a wightok (én se tom magyarban h van) sztem majdnem ugyanazok, csak a Mások "felsőbbrendűek".
2014. márc. 27. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én se magyarul, se angolul nem tud(t)am. xD De oké. :D
2014. márc. 28. 00:17
 9/9 anonim ***** válasza:
*om
2014. márc. 28. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!